Ballet Adults - Beauty Fun

Ballet Adults – Beauty Fun

Beauty Fun es Ballet per adults, El Ballet per adults renova el teu cos. La dansa clàssica en aquestes edats és molt convenient i la preparació tècnica que adquireixen els alumnes els motiva per a la pràctica d’altres disciplines. Ajuda a corregir problemes posturals i augmenta l’auto-disciplina. La nostra metodologia, a més inclou la fàcil assimilació i comprensió del vocabulari clàssic, per tant els alumnes executaran ràpidament els passos, moviments i coreografies més complexes. Pel plaer que experimentareu, val la pena aquesta activitat.

Es una activitat molt adequada tant per  mames com per  papes. En pocs dies el voste cos anirà a millor.

Ballet per Adults -Nivell assumible per a tothom.
Dimarts i Dijous   de 21:00 a 22:00 h
2 hores setmanals / 36 €

No hi ha limitació d’ Edat

 

NORMATIVA DE L’ESCOLA DE DANSA SOLSONA

X

Sevillanes, Castanyoles, Flamenc

Montse de Luna (Montse Circuns)professora especialitzada oferirà Sevillanes, Castanyoles i Flamenc

Més informació

Claqué

Claqué, Dansa originària dels Estats Units consistent en l'accentuació rítmica d'una peça musical bàsicament picant amb els peus.

Més informació

Zumba Dance

Zumba Dance,el ball de la felicitat. Activa el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l'energia necessària per millorar la teva condició física.

Més informació

NUVIS

Nuvis o persones que vulguin fer un ball original en un dia especial.

Més informació

Ballet Adults - Beauty Fun

Beauty Fun es Ballet per adults, El Ballet per adults renova el teu cos. La dansa clàssica en aquestes edats és molt convenient i la preparació tècnica que adquireixen els alumnes els motiva per a la pràctica d'altres disciplines. Ajuda a corregir problemes posturals i augmenta l'auto-disciplina. La nostra metodologia, a més inclou la fàcil assimilació i comprensió del vocabulari clàssic, per tant els alumnes executaran ràpidament els passos, moviments i coreografies més complexes. Pel plaer que experimentareu, val la pena aquesta activitat.

Es una activitat molt adequada tant per  mames com per  papes. En pocs dies el voste cos anirà a millor.

Ballet per Adults -Nivell assumible per a tothom. Dimarts i Dijous   de 21:00 a 22:00 h 2 hores setmanals / 36 € No hi ha limitació d' Edat  

NORMATIVA DE L'ESCOLA DE DANSA SOLSONA