Ballet Adults - Beauty Fun

Treball per recuperar la consciencia i les sensacions del propi cos i expressar-les..

Més informació

Sevillanes, Castanyoles, Flamenc

Montse de Luna (Montse Circuns)professora especialitzada oferirà Sevillanes, Castanyoles i Flamenc

Més informació

U.F. - Unitat Funcional del Cos

És un treball de la musculatura profunda del cos, millora les cadenes i estructures del cos.

Més informació

Ball Coreogràfic

Zumba Dance,el ball de la felicitat. Activa el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l'energia necessària per millorar la teva condició física.

Més informació

NUVIS

Nuvis o persones que vulguin fer un ball original en un dia especial.

Més informació

Balls de Parella

Balls de Parella per Adults

Balls de Parella, que són?

Junts: Ballar és una activitat que a tothom li encanta i sobretot es gaudeix si és en parella, es tracta d’una experiència encantadora. A més de divertir-te i riure en ballar amb la teva parella, hi ha diversos beneficis per la teva relació que aporta aquest moment tan entretingut i agradable.

Més atracció: Els moviments al ritme de la música i la proximitat dels cossos provocaran una atracció més profunda i intensa per la nostra parella. El ball pot ser una gran arma de seducció, a causa que els ritmes musicals i l’expressió corporal desperten l’atractiu sexual.

Exercici: Estaran coordinant i movent tot el cos, la qual cosa representa una excel·lent forma d’exercitar-se. Sentiran un enorme benestar perquè a més de distreure i cremar calories, produeixen hormones que els ompliran d’energia i vitalitat. Es calcula que en mitja hora de ball es poden cremar entre 200 i 400 calories.

Coordinació: Quan  ballem es necessita mantenir l’equilibri en moltes posicions diferents. Això ajuda a enfortir els músculs, millorar la coordinació i els reflexos. A més la flexibilitat, força i resistència que s’adquireixen amb el ball ajuden a mantenir el cos lliure de lesions.

Més Feliços: A causa de l’augment d’endorfines causat pel ball, serem persones més felices, eliminant l’estrès, les tensions i ens oblidarem de les preocupacions que tinguem ocasionades per la feina o la universitat.

Txa, Txa, Salsa, Bachata, Vals, Rock&Roll, ……

TOTES LES EDATS

Nivell: Iniciació  “0” Ball de Saló

Divendres de 20:00 a 21:00 h

1 hores setmanals 25€/p.persona/el mes.

X

Balls de Parella per Adults

Balls de Parella, que són? Junts: Ballar és una activitat que a tothom li encanta i sobretot es gaudeix si és en parella, es tracta d'una experiència encantadora. A més de divertir-te i riure en ballar amb la teva parella, hi ha diversos beneficis per la teva relació que aporta aquest moment tan entretingut i agradable. Més atracció: Els moviments al ritme de la música i la proximitat dels cossos provocaran una atracció més profunda i intensa per la nostra parella. El ball pot ser una gran arma de seducció, a causa que els ritmes musicals i l'expressió corporal desperten l'atractiu sexual. Exercici: Estaran coordinant i movent tot el cos, la qual cosa representa una excel·lent forma d'exercitar-se. Sentiran un enorme benestar perquè a més de distreure i cremar calories, produeixen hormones que els ompliran d'energia i vitalitat. Es calcula que en mitja hora de ball es poden cremar entre 200 i 400 calories. Coordinació: Quan  ballem es necessita mantenir l'equilibri en moltes posicions diferents. Això ajuda a enfortir els músculs, millorar la coordinació i els reflexos. A més la flexibilitat, força i resistència que s'adquireixen amb el ball ajuden a mantenir el cos lliure de lesions. Més Feliços: A causa de l'augment d'endorfines causat pel ball, serem persones més felices, eliminant l'estrès, les tensions i ens oblidarem de les preocupacions que tinguem ocasionades per la feina o la universitat. Txa, Txa, Salsa, Bachata, Vals, Rock&Roll, ...... TOTES LES EDATS

Nivell: Iniciació  "0" Ball de Saló

Divendres de 20:00 a 21:00 h

1 hores setmanals 25€/p.persona/el mes.