Ballet Adults - Beauty Fun

Treball per recuperar la consciencia i les sensacions del propi cos i expressar-les..

Més informació

Sevillanes, Castanyoles, Flamenc

Montse de Luna (Montse Circuns)professora especialitzada oferirà Sevillanes, Castanyoles i Flamenc

Més informació

Claqué

Claqué, és una dansa originària dels Estats Units consistent en l’accentuació rítmica d’una peça musical bàsicament picant amb els peus a terra amb unes normes i gramàtica determinades.

Per ballar claqué fan falta claquetes de ferro a la sola de les sabates, una al taló i altra a la zona dels dits i els coixins dels dits, i un terra de parquet o sintètic que ressoni. L’objectiu primordial del claqué és el musical, com a instrument de percussió, i no és claqué si no sonen totes les notes que han de sonar.

Es treballa la tècnica bàsica dels passos, i a seguir un ritme sol o amb grup. El sentit rítmic s’estudia a cavall entre les tècniques de dansa i les musicals, ja que cal aprendre a trobar i crear estructures musicals, segons calgui, saber comptar els compassos, subdivisions, pulsacions, etc. L’expressivitat i la estètica plàstica del claqué no es deixen mai de banda. Fer els moviments amb elegància també es te en compte.

CLAQUÉ NIVELL INTERMIG

A PARTIR DE 17 ANYS
Dilluns de 21:00 a 22:00 h
1 hora setmanal / 27 €

 

NORMATIVA DE L’ESCOLA

X

Zumba Dance

Zumba Dance,el ball de la felicitat. Activa el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l'energia necessària per millorar la teva condició física.

Més informació

NUVIS

Nuvis o persones que vulguin fer un ball original en un dia especial.

Més informació

Claqué, és una dansa originària dels Estats Units consistent en l'accentuació rítmica d'una peça musical bàsicament picant amb els peus a terra amb unes normes i gramàtica determinades.

Per ballar claqué fan falta claquetes de ferro a la sola de les sabates, una al taló i altra a la zona dels dits i els coixins dels dits, i un terra de parquet o sintètic que ressoni. L'objectiu primordial del claqué és el musical, com a instrument de percussió, i no és claqué si no sonen totes les notes que han de sonar.

Es treballa la tècnica bàsica dels passos, i a seguir un ritme sol o amb grup. El sentit rítmic s'estudia a cavall entre les tècniques de dansa i les musicals, ja que cal aprendre a trobar i crear estructures musicals, segons calgui, saber comptar els compassos, subdivisions, pulsacions, etc. L'expressivitat i la estètica plàstica del claqué no es deixen mai de banda. Fer els moviments amb elegància també es te en compte.

CLAQUÉ NIVELL INTERMIG

A PARTIR DE 17 ANYS Dilluns de 21:00 a 22:00 h 1 hora setmanal / 27 €   NORMATIVA DE L'ESCOLA