Ballet Adults - Beauty Fun

Treball per recuperar la consciencia i les sensacions del propi cos i expressar-les..

Més informació

Sevillanes, Castanyoles, Flamenc

Montse de Luna (Montse Circuns)professora especialitzada oferirà Sevillanes, Castanyoles i Flamenc

Més informació

U.F. - Unitat Funcional del Cos

És un treball de la musculatura profunda del cos, millora les cadenes i estructures del cos.

Més informació

Ball Coreogràfic

Ball Coreogràfic, “el ball de la felicitat“. La idea del Ball Coreogràfic és activar el teu cos amb ritmes llatins i altres ,que transmeten l’energia i la passió necessàries per fer tota la classe i millorar la teva condició física en tots els aspectes, de manera gradual. El ball es una fussió del linedance i el ball aeròbic amb els ritmes tropicals, llatins i moderns.

Ball Coreogràfic ,Es balla i es treballa amb ritmes com la salsa, bachata, merengue, swing, pop, samba o reggaetón. Aquests, s’adapten a la classe per aconseguir un sistema de condicionament simple i efectiu. El nostre objectiu es augmentar el consum de calories, la resistència del cos, la memòria,  i que quan acabis la classe siguis feliç. Els moviments del Ball Coreogràfic, acostumen a fer riure i això es molt bo contra l’estrès i per desconnectar.

BALL COREOGRÀFIC

A PARTIR DE 15 ANYS
Dimarts i Dijous de 21:00 a 22:00 h

1 hora setmanal / 29 €
2 hores setmanals / 39 €

NORMATIVA DE L’ESCOLA DE DANSA SOLSONA

X

NUVIS

Nuvis o persones que vulguin fer un ball original en un dia especial.

Més informació

Balls de Parella

Balls de Saló per qui vol ballar amb la parella o de forma diferent

Més informació

Ball Coreogràfic, “el ball de la felicitat“. La idea del Ball Coreogràfic és activar el teu cos amb ritmes llatins i altres ,que transmeten l'energia i la passió necessàries per fer tota la classe i millorar la teva condició física en tots els aspectes, de manera gradual. El ball es una fussió del linedance i el ball aeròbic amb els ritmes tropicals, llatins i moderns.

Ball Coreogràfic ,Es balla i es treballa amb ritmes com la salsa, bachata, merengue, swing, pop, samba o reggaetón. Aquests, s'adapten a la classe per aconseguir un sistema de condicionament simple i efectiu. El nostre objectiu es augmentar el consum de calories, la resistència del cos, la memòria,  i que quan acabis la classe siguis feliç. Els moviments del Ball Coreogràfic, acostumen a fer riure i això es molt bo contra l’estrès i per desconnectar.

BALL COREOGRÀFIC

A PARTIR DE 15 ANYS Dimarts i Dijous de 21:00 a 22:00 h 1 hora setmanal / 29 € 2 hores setmanals / 39 € NORMATIVA DE L'ESCOLA DE DANSA SOLSONA