Ballet Adults - Beauty Fun

Treball per recuperar la consciencia i les sensacions del propi cos i expressar-les..

Més informació

Sevillanes, Castanyoles, Flamenc

Montse de Luna (Montse Circuns)professora especialitzada oferirà Sevillanes, Castanyoles i Flamenc

Més informació

U.F. - Unitat Funcional del Cos

UF. Unitat Funcional del Cos

És un treball de la musculatura profunda del cos, per desfer tensions, mals d’esquena, alleugerir dolors musculars, millorant la flexibilitat , l’agilitat, la força i l’equilibri.

Enfortir aquesta musculatura ens proporcionarà fixar i mantenir la columna vertebral, la cintura pèlvica i la cintura escapular, en la seva correcta posició, quedant estabilitzada durant un major temps al llarg de la nostra vida. A més, d’ajudar-nos en tots els moviments quotidians com aixecaments, caminar o córrer.

Aquest entrenament, d’una hora de durada, aplica el mètode provat i experimentat, durant anys, de la professora Fina Comas que dirigeix personalment la classe. Les correccions son individualitzades i es fan servir diferents materials per obtenir un rendiment màxim del treball.


UNITAT FUNCIONAL DEL COS

A PARTIR DE 17 ANYS
Divendres de 21:00 a 22:00 h
1 hora setmanal / 29 €

NORMATIVA DE L’ESCOLA

X

Ball Coreogràfic

Zumba Dance,el ball de la felicitat. Activa el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l'energia necessària per millorar la teva condició física.

Més informació

NUVIS

Nuvis o persones que vulguin fer un ball original en un dia especial.

Més informació

Balls de Parella

Balls de Saló per qui vol ballar amb la parella o de forma diferent

Més informació

UF. Unitat Funcional del Cos

És un treball de la musculatura profunda del cos, per desfer tensions, mals d'esquena, alleugerir dolors musculars, millorant la flexibilitat , l'agilitat, la força i l'equilibri. Enfortir aquesta musculatura ens proporcionarà fixar i mantenir la columna vertebral, la cintura pèlvica i la cintura escapular, en la seva correcta posició, quedant estabilitzada durant un major temps al llarg de la nostra vida. A més, d'ajudar-nos en tots els moviments quotidians com aixecaments, caminar o córrer. Aquest entrenament, d'una hora de durada, aplica el mètode provat i experimentat, durant anys, de la professora Fina Comas que dirigeix personalment la classe. Les correccions son individualitzades i es fan servir diferents materials per obtenir un rendiment màxim del treball.

UNITAT FUNCIONAL DEL COS

A PARTIR DE 17 ANYS Divendres de 21:00 a 22:00 h 1 hora setmanal / 29 € NORMATIVA DE L'ESCOLA