Ballet Adults - Beauty Fun

Treball per recuperar la consciencia i les sensacions del propi cos i expressar-les..

Més informació

Sevillanes, Castanyoles, Flamenc

Montse de Luna (Montse Circuns)professora especialitzada oferirà Sevillanes, Castanyoles i Flamenc

Més informació

Claqué

Claqué, Dansa originària dels Estats Units consistent en l'accentuació rítmica d'una peça musical bàsicament picant amb els peus.

Més informació

Zumba Dance

Zumba Dance, “el ball de la felicitat“. La idea del Zumba Dance és activar el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l’energia i la passió necessàries per fer tota la classe i millorar la teva condició física en tots els aspectes, de manera gradual. El ball es una fussió del linedance i el ball coreogràfic amb els ritmes tropicals, llatins i moderns.

Zumba Dance,Es balla i es treballa amb ritmes com la salsa, bachata, merengue, samba o reggaetón. Aquests, s’adapten a la classe per aconseguir un sistema de condicionament simple i efectiu. El nostre objectiu es augmentar el consum de calories, la resistència del cos i que quan acabis la classe siguis feliç. Els moviments de la Zumba Dance, acostumen a fer riure i això es molt bo contra l’estrès i per desconnectar.

ZUMBA DANCE

A PARTIR DE 15 ANYS
Dimarts de 20:30 a 21:30 h
Dijous de 20:30 a 21:30 h

1 hora setmanal / 27 €
2 hores setmanals / 36 €

 

NORMATIVA DE L’ESCOLA DE DANSA SOLSONA

X

NUVIS

Nuvis o persones que vulguin fer un ball original en un dia especial.

Més informació

Zumba Dance, “el ball de la felicitat“. La idea del Zumba Dance és activar el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l'energia i la passió necessàries per fer tota la classe i millorar la teva condició física en tots els aspectes, de manera gradual. El ball es una fussió del linedance i el ball coreogràfic amb els ritmes tropicals, llatins i moderns.

Zumba Dance,Es balla i es treballa amb ritmes com la salsa, bachata, merengue, samba o reggaetón. Aquests, s'adapten a la classe per aconseguir un sistema de condicionament simple i efectiu. El nostre objectiu es augmentar el consum de calories, la resistència del cos i que quan acabis la classe siguis feliç. Els moviments de la Zumba Dance, acostumen a fer riure i això es molt bo contra l’estrès i per desconnectar.

ZUMBA DANCE

A PARTIR DE 15 ANYS Dimarts de 20:30 a 21:30 h Dijous de 20:30 a 21:30 h 1 hora setmanal / 27 € 2 hores setmanals / 36 €   NORMATIVA DE L'ESCOLA DE DANSA SOLSONA