Subscriu-te al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos al bloc de l'escola i rebre notificacions de les nostres novetats per correu electrònic.

Comencem el 12 de Setembre

Sergi Segura

Comencem les classes de HipHop el dia 12 de Setembre.
Us presentem al Nou Professor de Dansa Urbana
Sergi Segura. Viu a Barberà del Vallès.
Llicenciat en Filosofia i Lletres.
Ha estudiat Dansa Moderna i Dansa Urbana amb professors internacionals de renom: Mr. Wiggles, Manson, Willow Evans, Bboy Kadoer (Angel Patiño), Clara Pons (Brodas Bros)..etc.
Especialitzat en HipHop, Locking, Popping, House i BreakDance.
Integrant de la Companyia Professional “Street Squad”.
Una persona plena d’empatia i generositat, i amb un gran amor a la Dansa. La viu quan balla i, sobretot, quan ensenya.

Llegir més

#JoBalloaCasaSolsonès – COPPELIA -Ballet Víctor Ullate

#JoBalloaCasaSolsonès

* DIUMEGE,  19/Abril a les 18.00 h. El Ballet de Victor Ullate, amb Coppelia amb música de Leo Delibes. Obra en 2 actes i que dura 1 h. 30 min.  Léo Delibes – musicEduardo Lao – choreographer & artistic directorSophie Cassegrain – CoppeliaYester Mulens – Doctor CoppéliusCristian Oliveri – FranzVictor Ullate – director HISTÔRIA QUE VEUREM:El […]

Llegir més

#JoBalloaCasaSolsonès – Sevillanes

3a i 4a Sevillanes Peus Home L’Escola de Dansa Solsona, fa videos de dansa i ball, només amb la intenció d’entretenir al seu alumnat. Montse Circuns, professora de Sevillanes, ens ha passat aquest vídeo tan interessant. Segueix la sèrie per un repàs de la 3a i 4a de Peus de l’Home. Sense música i ben […]

Llegir més

Ball en Família

la Fina Comas ha fet una coreografia molt divertida, per ballar a casa. #JoBalloaCasaSolsonès de #EscoladeDansaSolsona És per donar-vos una estona d’activitat i ball tots junts a casa.

Llegir més

UF – Unitat Funcional

No ens agrada veure als amics ensopits a casa. Et propossem treball físic , dansa, coreos i balls amb música, des del nostre Canal a TouTube #EscoladeDansaSolsona.

Llegir més

#JoBalloaCasaSolsonès – Ballet per Petits

#JoBalloaCasaSolsonès – Ballet per Petits A les classes de Ballet per Petits, s’hi treballaran aspectes com la psicomotricitat, rítmica, expressió corporal, treball de l’atenció i concentració, interpretació musical, cançó escenificada, esquema corporal i treball de l’espai.Al estar incomunicats no podrem treballar la relació amb altres nens i nenes.

Llegir més

Jo Ballo a Casa, i tu..?

Iniciativa de les Escoles de Dansa de Catalunya. Lleida, és cap al final del vídeo. Nosaltres també ballem a casa. I a través de la App de l’escola “DansaSolsona”, que pot anar en el teu Android o iPhone, anirem comunicant activitats i balls per fer a casa. Estigues en línia. L’apartat “Mi Plan” ja els […]

Llegir més

EL GRAN VIATGE DE LA DENT DE LLEÓ

Tornem a fer el Gran Viatge de la Dent de Lleó. Serà al Teatre Comarcal de Solsona el proper diumenge dia 1 de març a les 6 h de la tarda.
Entrades a la venda

Llegir més

Bones Festes a tothom

Totes les persones que integrem l’Escola de Dansa Solsona, us volem desitjar molt bones Festes de Nadal i Reis. Però no ens oblidem de l’any que aviat començarà, el 2020, i volem que us porti un munt de riquesa, salut i l’amor. I que ho poguem compartir plegats.

Llegir més