Subscriu-te al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos al bloc de l'escola i rebre notificacions de les nostres novetats per correu electrònic.

Comencem el 12 de Setembre

Sergi Segura

Comencem les classes de HipHop el dia 12 de Setembre.
Us presentem al Nou Professor de Dansa Urbana
Sergi Segura. Viu a Barberà del Vallès.
Llicenciat en Filosofia i Lletres.
Ha estudiat Dansa Moderna i Dansa Urbana amb professors internacionals de renom: Mr. Wiggles, Manson, Willow Evans, Bboy Kadoer (Angel Patiño), Clara Pons (Brodas Bros)..etc.
Especialitzat en HipHop, Locking, Popping, House i BreakDance.
Integrant de la Companyia Professional “Street Squad”.
Una persona plena d’empatia i generositat, i amb un gran amor a la Dansa. La viu quan balla i, sobretot, quan ensenya.

Llegir més

Comencem Dansa Moderna el 2 d’octubre

Nàdia Pesarrodona

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Esport (CAFE)
S’ha format a l’escola Varium en contempo, modern jazz, clàssica i hiphop.
Internacionalment a Juste Debout (Paris), Debbie Reynolds a L.A.(California), i en d’altres llocs com Berlín, Senegal o Moscou.
Té formació en acrobàcies, en caigudes, com a ballarina de doblatge, en dansa vertical i percussió.
Balla amb diferents companyies: Brodas Bros, Girasomnis, Cobosmika, Next Zone, (Copenhaguen, Dinamarca), StarMediaFilm (serie Mata Hari, a Moscou)..etc.
Actualment actua els divendres, a l’Espai Manresa 1522 en l’espectacle “Cap a la Llum”.
És una persona simpàtica i encantadora, plena d’habilitats tècniques i amb un “saber fer” espectacular. Gaudireu molt de les seves coreografies i classes.
El 2 d’Octubre comença l’activitat.

Llegir més

Els nois també ballen – video

Els nois també poden ballar. No és només cosa de nenes. Però ho tenen difícil. Primer han de convèncer als pares, després no escoltar les crítiques i les burletes dels “amics”, i superar els estereotips que l’envolten. Són herois.

Llegir més

Summer Dance Intensive Workshop 2019

Summer Dance 2019. Queden poques places, qui ho vulgui fer que no esperi. Recordeu que es un treball intensiu per ballarins i ballarines de ballet, contempo, hiphop,etc… que vulguin més. Si voleu més dades, mireu la web:  www.dsi.dance 

Llegir més

BONES FESTES A TOTHOM

Bones festes. L’equip de professors i professores de l’Escola de Dansa Solsona, desitja bones festes a tothom, peró especialment als nostres alumnes: nens i nenes, nois i noies, mames i papes, i als familiars i amics. Ha estat un gran any, el que ara tanquem, esperem que el proper, el 2019, sigui millor, si aixó és possible.

Llegir més

GALA DE NADAL 2018

Gala de Nadal 2018, per la Marató de TV3

  GALA DE NADAL 2018 Gala de Nadal 2018 de l’Escola de Dansa Solsona i el Jove Ballet Solsoní, en benefici de la Marató de TV3. El passat dissabte dia 1, amb la Sala Polivalent plena, va tenir lloc la Festa Solidària per la Marató que cada any organitzen, conjuntament, l’Escola de Dansa Solsona, sota […]

Llegir més