Subscriu-te al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos al bloc de l'escola i rebre notificacions de les nostres novetats per correu electrònic.

Halloween 2020 – Disfressa’t

Halloween 2020 – Disfressa’t de @EscoladeDansaSolsona. Després de veure com va tot, i sobretot, per aixecar-te l’ànim, hem disposat que vinguis a les activitats de l’escola amb disfressa i maquillatge (això, pels més agosarats). No és obligat, només, si t’agrada fer-ho. Però, com enguany, anar porta a porta a demanar caramels i llaminadures, serà molt complicat, per […]

Llegir més

Comencem el 12 de Setembre

Sergi Segura

Comencem les classes de HipHop el dia 12 de Setembre.
Us presentem al Nou Professor de Dansa Urbana
Sergi Segura. Viu a Barberà del Vallès.
Llicenciat en Filosofia i Lletres.
Ha estudiat Dansa Moderna i Dansa Urbana amb professors internacionals de renom: Mr. Wiggles, Manson, Willow Evans, Bboy Kadoer (Angel Patiño), Clara Pons (Brodas Bros)..etc.
Especialitzat en HipHop, Locking, Popping, House i BreakDance.
Integrant de la Companyia Professional “Street Squad”.
Una persona plena d’empatia i generositat, i amb un gran amor a la Dansa. La viu quan balla i, sobretot, quan ensenya.

Llegir més

Nou Curs 2021

Benvinguts de nou a l’Escola de Dansa Solsona! Estem encantats de tornar a començar les classes cara a cara i us podem assegurar que us espera una bona acollida. Un nou curs començarà el dia 14.

Llegir més

#JoBalloaCasaSolsonès – COPPELIA -Ballet Víctor Ullate

#JoBalloaCasaSolsonès

* DIUMEGE,  19/Abril a les 18.00 h. El Ballet de Victor Ullate, amb Coppelia amb música de Leo Delibes. Obra en 2 actes i que dura 1 h. 30 min.  Léo Delibes – musicEduardo Lao – choreographer & artistic directorSophie Cassegrain – CoppeliaYester Mulens – Doctor CoppéliusCristian Oliveri – FranzVictor Ullate – director HISTÔRIA QUE VEUREM:El […]

Llegir més

#JoBalloaCasaSolsonès – Sevillanes

3a i 4a Sevillanes Peus Home L’Escola de Dansa Solsona, fa videos de dansa i ball, només amb la intenció d’entretenir al seu alumnat. Montse Circuns, professora de Sevillanes, ens ha passat aquest vídeo tan interessant. Segueix la sèrie per un repàs de la 3a i 4a de Peus de l’Home. Sense música i ben […]

Llegir més

Ball en Família

la Fina Comas ha fet una coreografia molt divertida, per ballar a casa. #JoBalloaCasaSolsonès de #EscoladeDansaSolsona És per donar-vos una estona d’activitat i ball tots junts a casa.

Llegir més

UF – Unitat Funcional

No ens agrada veure als amics ensopits a casa. Et propossem treball físic , dansa, coreos i balls amb música, des del nostre Canal a TouTube #EscoladeDansaSolsona.

Llegir més

#JoBalloaCasaSolsonès – Ballet per Petits

#JoBalloaCasaSolsonès – Ballet per Petits A les classes de Ballet per Petits, s’hi treballaran aspectes com la psicomotricitat, rítmica, expressió corporal, treball de l’atenció i concentració, interpretació musical, cançó escenificada, esquema corporal i treball de l’espai.Al estar incomunicats no podrem treballar la relació amb altres nens i nenes.

Llegir més