Subscriu-te al bloc

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos al bloc de l'escola i rebre notificacions de les nostres novetats per correu electrònic.

Els nois també ballen – video

Els nois també poden ballar. No és només cosa de nenes. Però ho tenen difícil. Primer han de convèncer als pares, després no escoltar les crítiques i les burletes dels “amics”, i superar els estereotips que l’envolten. Són herois.

Llegir més

Summer Dance Intensive Workshop 2019

Summer Dance 2019. Queden poques places, qui ho vulgui fer que no esperi. Recordeu que es un treball intensiu per ballarins i ballarines de ballet, contempo, hiphop,etc… que vulguin més. Si voleu més dades, mireu la web:  www.dsi.dance 

Llegir més

BONES FESTES A TOTHOM

Bones festes. L’equip de professors i professores de l’Escola de Dansa Solsona, desitja bones festes a tothom, peró especialment als nostres alumnes: nens i nenes, nois i noies, mames i papes, i als familiars i amics. Ha estat un gran any, el que ara tanquem, esperem que el proper, el 2019, sigui millor, si aixó és possible.

Llegir més

GALA DE NADAL 2018

Gala de Nadal 2018, per la Marató de TV3

  GALA DE NADAL 2018 Gala de Nadal 2018 de l’Escola de Dansa Solsona i el Jove Ballet Solsoní, en benefici de la Marató de TV3. El passat dissabte dia 1, amb la Sala Polivalent plena, va tenir lloc la Festa Solidària per la Marató que cada any organitzen, conjuntament, l’Escola de Dansa Solsona, sota […]

Llegir més

HALLOWEEN 2018

Halloween es una festa, on nens i nenes disfressats van a l’Escola de Dansa Solsona a fer les seves classes normals.

Llegir més

Èxit del Festival de Dansa 2018

Nans

Èxit del Festival de Dansa 2018 de l’Escola de Dansa Solsona. Un altre any s’ha aconseguit omplit 2 dies la Sala Polivalent i fer ballar 258 alumnes, 25 peces, amb menys de 2 hores. I els més de 1200 assistents van sortir contents i meravellats del treball de l’equip docent de l’Escola. Un 11.

Llegir més