5 d’Agost – Fira dels Oficis 2017

Fira Oficis Solsona 2017 La Dansa, una pinzellada de com es fa un ballarí o ballarina

Fira Oficis Solsona 2017 La Dansa, una pinzellada de com es fa un ballarí o ballarina

Fira dels Oficis 2017

El dissabte 5 d’agost a la tarda arriba a la seva quarta edició. El programa, organitzat per la regidoria d’Educació a través del Pla Educatiu d’Entorn, presenta cinc nous tallers, Rob Gronkowski Jersey que es concentraran a la Sala Polivalent.
Creacions amb llaminadures, nike air max 1 homme educació viària, fotografia, Nike Air Max 2017 Kopen com s’apren la dansa i patronatge i costura són tallers que s’incorporen a la festa com a novetat. El de costura, tot i que s’havia fet en anteriors edicions, es replanteja. Nike Air Huarache Uomo

L’activitat que es manté any rere any és la d’elaboració de pa, Nike Air Foamposite Donna un taller consolidat i molt ben valorat per les famílies participants.

La cita començarà a dos quarts de sis de la tarda i s’allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre. El format està pensat perquè tothom, sense limitacions d’edat, Vanderbilt Commodores Jerseys pugui passar per tots els tallers. Igual que l’any passat, FREE 5.0

es lliurarà un passaport als nens i nenes on deixin constància de la seva participació a cadascuna de les propostes. No es requereix inscripció prèvia.

Enguany col•laboren a la Festa dels Oficis el Forn de Sant Joan, Air Jordan 13 Uomo l’Escola de Dansa Solsona, l’establiment El Drac, Reggie Jackson Jersey la merceria Nuri i Petits Fotografia.

X
« SEVILLANES,CASTANYOLES i FLAMENC Dijous 13 visita dansada al Museu »