BONES FESTES A TOTHOM

BONES FESTES A TOTHOM

Bones festes.

L’equip de professors i profossores de l’Escola de Dansa Solsona, desitja bones festes a tothom, peró especialment als nostres alumnes: nens i nenes, nois i noies, mames i papes, i als familiars i amics.

Ha estat un gran any, el que ara tanquem, esperem que el proper, el 2019, sigui millor, si aixó és possible.

Durant aquest any que s’acaba, hem colaborat amb les mil i una associacions culturals solsonines que ens ho han demanat. També amb les de caràcter social i solidari.

Ha estat un any ple  d’actuacions increibles, ens ho hem passat molt be, i desitjem que el projecte Dansa Solsona, segeuixi creixen l’any vinent, volem que la dansa arribi a tothom.

El Jove i el Petit Ballets Solsonins, s’han renovat de dalt a baix, amb nou i jove talent. Hi ha molts projectes, i tots necessiten de llargues hores d’esforç , dedicació, treball i perseveráncia.

Gràcies, a les mames i papes de l’Associació del Jove Ballet, que tant ens ajuden.

També, el Team de HipHop Competició, que ara porten el nom de  “Wild Feet – G’12”,  s’ha renovat per poder participar  i sobresortir en les competicions de la Federació Catalana de Balls Esportius.

Son un grup amb molta ilusió, treballador i solidari. N’esperem molt en el futur.

Volem agrair als pares, mares i familiars dels alumnes, la confiança que ens han dipositat i esperem seguir en una bona línia de treball, en el dificil i disciplinat aprenentatge de la dansa, sigui quina sigui la modalitat triada.

També volem  desitjar a tothom que entreu en el any nou amb alegria, amb molta ilusió i en la companyia d’aquelles persones que més estimeu. Que cada dia de proper any, només tingui coses bones per a tots.

Us desitgem molta felicitat. Ens tormen a veure a partir del dia 7 de gener, NO fem festa.

 

X
« GALA DE NADAL 2018 Dijous NO fem dansa »