Diplomes dels examens RAD 2018

LLIURAMENT DIPLOMES DELS EXAMENS RAD 2018

El proper divendres dia 13 de Juliol a les 17:00 hores, tindrà lloc, a les instal.lacions de l’Escola de Dansa Solsona, el lliurament dels diplomes i les medalles conseguits per els alumnes que es van examinar el passat mes de Març, amb l’examinadora anglessa Mss. Sarah Joy Dickinson.

Com ha passat els darrers anys, les notes han estat novament espectaculars. Un gran nombre d’alumnes han aconseguit “distinction” que ve a ser un excel.lent. La resta dels presentats van treure “Merit” que ve a ser un notable.

Cap nota justeta, ni cap nota dolenta.

L’equip docent està molt content del treball realitzat per aquests joves nois i noies que es preparen per a ser uns gran ballarins i ballarines en un futur proper i pels bons resultats que han obtingut enguany.

El ballet de la Royal Academy of Dance (RAD), de la qual es mecenes la Reina d’Anglaterra, es una activitat reglada internacionalment.

Per exemple, un Grau Elemental 4 de Ballet, te una equivalencia en el EQF (European Qualifications Framework) en el nivell 3 de un total de 8 nivells.

El EQF, és un marc comú de referència que relaciona entre si els sistemes de qualificacions dels països i serveix de mecanisme de conversió per millorar la interpretació i comprensió de les qualificacions de diferents països i sistemes d’Europa.

Aquesta anotació, en tots els diplomes (del level EQF aconseguit)  facilita la transparència, la possibilitat de comparació i la transferibilitat de les qualificacions dels professionals entre els diversos estats membres.

Felicitem a les famílies per la part que els hi correspon.

Que tingueu un bon estiu. Ens tornarem a veure al setembre.

X
« Èxit del Festival de Dansa 2018 HALLOWEEN 2018 »