FIRA DELS OFICIS 2017

Taller de Dansa a la Fira dels Oficis 2017

Taller de Dansa a la Fira dels Oficis 2017

LA FIRA DELS OFICIS 2017 _Taller de Dansa

Aquesta va ser la 4ª Fira dels Oficis de Solsona, amb diferents tallers: de fer pa, creacions amb llaminadures, Joe Montana Jerseys fotografia, tallatge i costura, educació vial i la dansa. Va ser una tarda molt divertida.

Vam ensenyar un ball als pares i mares, Air Force Falcons perque també poguessin participar.

La regidora d’Educació, Nike Air Max 2017 Donna Verdi

Isabel Roca, adidas ultra boost uomo fa un balanç molt positiu d’aquesta cita, Women Air Jordan 13 pensada per ampliar les alternatives de lleure durant les vacances d’estiu per a les famílies al mateix temps que es promocionen els oficis locals. “Estem satisfets tant de la bona rebuda que han tingut tots els tallers com de la participació assolida”, nike air max 2017 zwart afirma. Per a properes edicions, Nike Air Max Homme “es continuarà apostant per tallers innovadors que captin l’interès de les famílies”, Footwear Gears destaca.

Cadascun dels participants va poder anar fitxant al seu passaport de la festa a mesura que passava pels tallers de creacions amb llaminadures, elaboració de pa, dansa, New Balance 574 Pas Cher fotografia, educació viària i patronatge i costura.

X
« ÈXIT DE L’ESCOLA DE DANSA SOLSONA AL CONCURS NACIONAL “ANAPRODE” Team HipHop G’12 »