GALA DE NADAL 2018

Gala de Nadal 2018, per la Marató de TV3

Per la Marató de TV3 2018

 

GALA DE NADAL 2018

Gala de Nadal 2018 de l’Escola de Dansa Solsona i el Jove Ballet Solsoní, en benefici de la Marató de TV3.

El passat dissabte dia 1, amb la Sala Polivalent plena, va tenir lloc la Festa Solidària per la Marató que cada any organitzen, conjuntament, l’Escola de Dansa Solsona, sota la direcció de Fina Comas i l’Associació del Jove Ballet Solsoní.
La recaptació va ser de 2.305 euros, un import similar a altres anys. Moltes gràcies a tots els que hi vàreu col·laborar. Una mica de tothom és una gran suma.
El càncer és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l’any. Gràcies a la investigació biomèdica, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%.
Però malgrat els avenços que s’han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta: 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida. Cal seguir investigant per millorar la supervivència de les persones que tindran aquesta malaltia.
A banda de la participació, més de 200 alumnes, també volem agrair les mostres d’afecte i d’ànim que el públic va donar als ballarins i ballarines en cada número de ball, des dels més petits als més grans. El nou Team de Competició de HipHop “Wild Feed G12,les petites Princeses Àrabs, els Pirates, i un llarguíssim etc. ens van fer posar les emocions a flor de pell. Aquest any, ha participat el grup de Sevillanes de l’escola, amb la seva professora, Montse de Luna, al davant. El ball final , on van sortir els professors i alumnes, va posar en peu als assistents.
Un any més la Gala ha estat un èxit, que esperem repetir l’any vinent. Perquè així sigui, esperem tornar a comptar amb la col·laboració que ens dóna l’Ajuntament de Solsona, sense la qual no seria possible.
La notícia al Nació Digital Solsona: obre aquí
Unes bones festes per tothom.
X
« HALLOWEEN 2018 BONES FESTES A TOTHOM »