Dansa Clàssica Graus

DE 7 A 14 ANYS
Grau Elemental, Mitjà i Professionalitzador. Es treballa amb la metodologia de la RAD.

Més informació

Dansa Moderna

Dansa Moderna A PARTIR DE 6 ANYS
Tenim 2 nivells: Dansa Moderna 1 i Dansa Moderna 2, els dos son de 1 hora setmanal.

Més informació

HipHop

HIPHOP A PARTIR DE 6 ANYS
Tenim 4 grups diferents de HipHop a l'Escola. Es treballa l'espai, el sentit rítmic i la musicalitat. Tria el teu.

Més informació

BreakDance

BreakDance  A PARTIR DE 7 ANYS
Aquesta activitat  és d’una hora setmanal,  Els objectius del curs consisteixen en ser capaç de comunicar idees i sensacions amb gestos i moviments, així com ser conscients de l’espai i del propi cos, amb treball del ritme, de la preparació física i de les acrobàcies en execució de moviments i coreografies.

Aquesta activitat, considerada una Dansa Urbana, evolucionada del HipHop i amb cultura pròpia, es tot un esdeveniment a l’Escola de Dansa Solsona. Els grup estan formats quasi al 90% per nois.

Si t’agrada l’esport i l’acrobàcia, vols moure el teu cos a gran velocitat i volar sobre el terra, aquesta es la teva disciplina de ball.

BREAKDANCE

+ 7 ANYS
Divendres  de 17:30 a 18:30 h.
1 hora setmanal / 29 € al mes

NORMATIVA DE L’ESCOLA DE DANSA SOLSONA

X

Dansa Espanyola Infantil

Estil de ball ràpid e intens, amb molts moviments de peus.

Més informació

BreakDance  A PARTIR DE 7 ANYS Aquesta activitat  és d’una hora setmanal,  Els objectius del curs consisteixen en ser capaç de comunicar idees i sensacions amb gestos i moviments, així com ser conscients de l’espai i del propi cos, amb treball del ritme, de la preparació física i de les acrobàcies en execució de moviments i coreografies.

Aquesta activitat, considerada una Dansa Urbana, evolucionada del HipHop i amb cultura pròpia, es tot un esdeveniment a l'Escola de Dansa Solsona. Els grup estan formats quasi al 90% per nois.

Si t'agrada l'esport i l'acrobàcia, vols moure el teu cos a gran velocitat i volar sobre el terra, aquesta es la teva disciplina de ball.

BREAKDANCE

+ 7 ANYS Divendres  de 17:30 a 18:30 h. 1 hora setmanal / 29 € al mes NORMATIVA DE L'ESCOLA DE DANSA SOLSONA