Dansa Clàssica Graus

DE 7 A 14 ANYS
Grau Elemental, Mitjà i Professionalitzador. Es treballa amb la metodologia de la RAD.

Més informació

Dansa Moderna

Dansa Moderna A PARTIR DE 6 ANYS
Tenim 2 nivells: Dansa Moderna 1 i Dansa Moderna 2, els dos son de 1 hora setmanal.

Més informació

HipHop

HIPHOP A PARTIR DE 6 ANYS
Tenim 4 grups diferents de HipHop a l'Escola. Es treballa l'espai, el sentit rítmic i la musicalitat. Tria el teu.

Més informació

BreakDance

BreakDance A PARTIR DE 6 ANYS
Ball físic, acrobàtic i amb domini del cos. 1 hora setmanal.

Més informació

Zumba Dance Infantil

Zumba Dance Infantil, “el ball de la felicitat“. La idea del Zumba Dance és activar el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l’energia i la passió necessàries per fer tota la classe i millorar la teva condició física en tots els aspectes, de manera gradual. El ball es una fussió del linedance i el ball coreogràfic amb els ritmes tropicals, llatins i moderns.

Zumba Dance Infantil ,Es balla i es treballa amb ritmes com la salsa, bachata, merengue, samba o reggaetón. Aquests, s’adapten a la classe per aconseguir un sistema de condicionament simple i efectiu. El nostre objectiu es augmentar el consum de calories, la resistència del cos i que quan acabis la classe siguis feliç. Les coreografies Zumba Dance, son ball i acostumen a fer riure i això es molt bo contra l’estrès i per desconnectar.

ZUMBA DANCE INFANTIL

A PARTIR DE 8 ANYS
Dijous de 19:30 a 20:30 h

1 hora setmanal / 25 €

 

NORMATIVA DE L’ESCOLA DE DANSA SOLSONA

X

Cutting Shapes - Shuffle Dance

Estil de ball ràpid e intens, amb molts moviments de peus.

Més informació

Zumba Dance Infantil, “el ball de la felicitat“. La idea del Zumba Dance és activar el teu cos amb ritmes llatins que transmeten l'energia i la passió necessàries per fer tota la classe i millorar la teva condició física en tots els aspectes, de manera gradual. El ball es una fussió del linedance i el ball coreogràfic amb els ritmes tropicals, llatins i moderns.

Zumba Dance Infantil ,Es balla i es treballa amb ritmes com la salsa, bachata, merengue, samba o reggaetón. Aquests, s'adapten a la classe per aconseguir un sistema de condicionament simple i efectiu. El nostre objectiu es augmentar el consum de calories, la resistència del cos i que quan acabis la classe siguis feliç. Les coreografies Zumba Dance, son ball i acostumen a fer riure i això es molt bo contra l’estrès i per desconnectar.

ZUMBA DANCE INFANTIL

A PARTIR DE 8 ANYS Dijous de 19:30 a 20:30 h 1 hora setmanal / 25 €   NORMATIVA DE L'ESCOLA DE DANSA SOLSONA