fbpx
Title Image

Adults

Home  /  Adults

Ballet Adults – Beauty Fun

Beauty Fun es Ballet per Adults, El Ballet per adults renova el teu cos.

Més informació

La dansa clàssica a qualsevol edat és molt convenient i la preparació tècnica que adquireixen els alumnes els motiva per a la pràctica d’altres disciplines. Ajuda a corregir problemes posturals i augmenta l’auto-disciplina. La nostra metodologia, a més inclou la fàcil assimilació i comprensió del vocabulari clàssic, per tant els alumnes executaran ràpidament els passos, moviments i coreografies més complexes. Pel plaer que experimentareu, val la pena aquesta activitat.

Es una activitat molt adequada tant per mames com per papes. En pocs dies el voste cos anirà a millor.

Ballet per Adults -Nivell assumible per a tothom.
Dilluns i Dimecres de 21:00 a 22:00 h
2 hores setmanals / 44 €

No hi ha limitació d’ Edat

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Dansa Contemporània

L’Escola de Dansa Solsona, per tal d’atendre les inquietuts del seu alumnat adult, més de 18 anys,  oferirà el proper curs una nova disciplina la dansa contemporània.

El treball a l’aula es basa en conèixer i cobrir cinc àrees amb les que els alumnes han de familiaritzar-: l’entrenament físic, el coneixement de la tècnica, la improvisació, la coreografia i la interpretació.

Més informació

La professora Nàdia Pesarrodona especialitzada en diferents tècniques  de dansa contemporània, oferirà unes classes perquè els assistents puguin gaudir i al mateix temps treballar totes les característiques d’aquesta modalitat.

Es diferent i única. Aprèn amb professors titulats.

QUALSEVOL EDAT (+18 anys)

Contemporani Adults
Dimecres de 20:30 a 21:30 h
1 hora setmanal 34€/mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Dansa Aèria

DANSA AÈRIA ADULTS

Ballar sense tocar de peus a terra. Com? Amb l’ajuda d’una tela. Fem dansa contemporània, circ, acrobàcies, ballet, teatre… tot es barreja per donar forma a la dansa aèria, una disciplina que, et permet fer dansa, ballar, volar i aprendre a moure’s pels aires.

Més informació

El primer cop que ho proves, veus que et demana força. També, però, te n’adones que necessites resistència perquè, a banda de pujar i baixar i fer una figura, necessites mantenir-te a dalt una estona i fer diferents moviments. Un cop ho tens… passem a un nivell més artístic: has de ballar i escoltar la música.

Alguns vénen d’altres disciplines però molts comencem de zero, però tots són amateurs. Vénen a fer dansa aèria com qui s’apunta a fer ballet o coreogràfic.
Per entrar en situació comencem amb un escalfament –aquest sí, a terra!-. Estirem braços, esquenes i cames i, després d’un parell de postures similars a les que es podrien fer en una classe de ioga, anem amb flexions i abdominals. Estem llestos! Pugem a les teles, i sommi!rendiment màxim del treball.

DANSA AÈRIA  ADULTS
A PARTIR DE 18 ANYS
Dilluns de 18:30 a 20:00 h
1 hora i mitja setmanal / 38 €

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Dansa Africana

La Dansa Africana es una activitat física amb base musical de percusió i  ritmes calents .

Més informació

La dansa africana es fa amb molta energia i intensitat, amb una forta connexió amb el terra. És més que un ball o una coreografia, s’expressa el sentiment i invoca la part creativa de qui la practica. Fa que ens retrobem amb emocions positives. També, per descomptat, és un treball excel·lent pel cos i la ment.

La nostra metodologia, a més, inclou la fàcil assimilació i comprensió del vocabulari tècnic, per tant, els alumnes executaran ràpidament els passos, moviments i coreografies cada dia més complexes. Volem ballar molt i passar-ho bé. És una activitat que treu les cabòries, l’estrès i fomenta la memòria.

Dansa Africana per Adults
A PARTIR DE 15 ANYS
Divendres de 20:30 a 21:30 h.
1 hora setmanal  33 €/mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Classes de Dansa Africana
#ball nupcial

Nuvis o persones que vulguin fer un ball nupcial o original, per un dia especial.

Per parelles o persones que el dia del seu casament o que tenen una celebració especial, volen donar una sorpresa a les persones que assisteixin a l’acte…

Més informació

Es tracte de crear una coreografia personalitzada, amb les músiques que tria la persona o parella, Wedding Dance Choreography, única.

Les hores son convingudes per ambdues parts. Es poden reservar directament des de Facebook o des de la App de l’escola.

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Balls de Parella per Adults

Balls de Parella, que són?

Junts: Ballar és una activitat que a tothom li encanta i sobretot es gaudeix si és en parella, es tracta d’una experiència encantadora. A més de divertir-te i riure en ballar amb la teva parella, hi ha diversos beneficis per la teva relació que aporta aquest moment tan entretingut i agradable.

Més informació

Més atracció: Els moviments al ritme de la música i la proximitat dels cossos provocaran una atracció més profunda i intensa per la nostra parella. El ball pot ser una gran arma de seducció, a causa que els ritmes musicals i l’expressió corporal desperten l’atractiu sexual.

Exercici: Estaran coordinant i movent tot el cos, la qual cosa representa una excel·lent forma d’exercitar-se. Sentiran un enorme benestar perquè a més de distreure i cremar calories, produeixen hormones que els ompliran d’energia i vitalitat. Es calcula que en mitja hora de ball es poden cremar entre 200 i 400 calories.

Coordinació: Quan ballem es necessita mantenir l’equilibri en moltes posicions diferents. Això ajuda a enfortir els músculs, millorar la coordinació i els reflexos. A més la flexibilitat, força i resistència que s’adquireixen amb el ball ajuden a mantenir el cos lliure de lesions.

Més Feliços: A causa de l’augment d’endorfines causat pel ball, serem persones més felices, eliminant l’estrès, les tensions i ens oblidarem de les preocupacions que tinguem ocasionades per la feina o la universitat.

Txa, Txa, Salsa, Bachata, Vals, Rock&Roll, …

TOTES LES EDATS

Nivell: Iniciació
Dilluns de 21:00 a 22:00 h
1 hores setmanals 25€/p.persona/al mes.

Nivell: Iniciació
Divendres de 21:00 a 22:00 h
1 hores setmanals 25€/p.persona/al mes.

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris