fbpx
Title Image

Escola de Dansa

Home  /  Escola de Dansa
Ganes de moviment

Escola de Dansa Solsona – Escola Autoritzada Dep.Educació

La nostra missió: és transmetre un gran amor i passió per a la dansa, alhora que inspirem autoconfiança, disciplina i respecte en cada alumne. Proporcionar una base tècnica sòlida per al ballarí en desenvolupament. Defensar l’estudi de la dansa clàssica per a nois i noies per igual. Ajudar a adquirir la consciència del cos, com un instrument per expressar el seu llenguatge: “el moviment”.

El nostre objectiu:
* és donar a cada ballarí o ballarina, les eines necessàries per portar la dansa fins on els seus somnis li diguin. Creiem que, si ho podem somiar, ho podem aconseguir!
*Els nostres professors són capaços d’identificar les necessitats específiques de cada estudiant. Creiem en una educació enriquidora,i reconeixem que,cada estudiant de dansa, té alguna cosa per oferir a les arts.
*Animar a cada estudiant a esforçar-se diàriament per la seva millora personal, així com a donar-se suport mútuament per a fomentar el sentit del treball en equip a l’aula.
*Per sobre de tot, tenim clar, que la disciplina, l’enfocament i l’actitud artística de la dansa creen èxit en tots els aspectes de la vida. L’educació en dansa contribueix al desenvolupament d’adults responsables, dedicats, decidits i creatius per a la societat actual.
Som conscients, que el cor d’una ballarina o d’un ballarí, neix en molts cossos diferents, i que l’amor per la dansa pot estar en molts estils diferents de ball.
Desenvoluparem, sempre, ballarins ben preparats, tant si decideixen exercir professionalment com no. Però un cop que s’ha estat ballarí sempre s’és ballarí, la dansa, és quelcom que els alumnes hi poden tornar durant totes les etapes de la seva vida. No té edat.

Com diu Mikhail Baryshnikov: “No intento ballar millor que ningú. Només intento ballar millor que jo. ”