fbpx
Title Image

Escola de Dansa

Home  /  Escola de Dansa
amor a la dansa , treball tècnic, motivació
Ganes de moviment

Escola de Dansa Solsona – Escola Autoritzada Dep.Educació

Som amor per la dansa

La nostra missió a l’Escola de Dansa Solsona

A l’Escola de Dansa Solsona, la nostra missió és transmetre un gran amor i passió per la dansa, alhora que inspirem autoconfiança, disciplina i respecte en cada alumne. Proporcionem una base tècnica sòlida per al ballarí en desenvolupament, defensant l’estudi de la dansa clàssica per a nois i noies per igual.Formem part d’AEDA.

Amor i Passió per la Dansa

Creiem fermament en la importància de cultivar una profunda passió per la dansa. Cada classe està dissenyada per inspirar els alumnes i fomentar una connexió emocional amb el ball.

Desenvolupament Tècnic

La nostra escola se centra a proporcionar una formació tècnica sòlida. El nostre professorat qualificat treballa estretament amb cada estudiant per assegurar-se que desenvolupen les habilitats necessàries per excel·lir en la dansa.

Inclusió i Igualtat

Promovem la dansa clàssica per a tots, sense importar el gènere. La nostra escola acull nois i noies per igual, proporcionant un entorn inclusiu i equitatiu on tothom pot prosperar.

Consciència del Cos

Ajudem a l’alumnat a adquirir consciència del seu cos com un instrument per expressar el seu llenguatge: el moviment. Mitjançant l’estudi de la dansa, els ballarins i ballarines aprenen a utilitzar el seu cos per comunicar-se de manera única i poderosa.

Els Nostres Objectius a l’Escola de Dansa Solsona

A L’Escola de Dansa Solsona, el nostre objectiu és proporcionar a cada ballarí i ballarina les eines necessàries per portar la dansa fins on els seus somnis els diguin. Creiem fermament que, si ho podem somiar, ho podem aconseguir!

Formació Personalitzada

El nostra professorat és capaç d’identificar les necessitats específiques de cada estudiant. Creiem en una educació enriquidora i reconeixem que cada estudiant de dansa té alguna cosa única per oferir a les arts. Treballem individualment amb cada alumne per potenciar les seves habilitats i talents naturals.

Millora Personal i Treball en Equip

Animem cada estudiant a esforçar-se diàriament per la seva millora personal i a donar-se suport mútuament per fomentar el sentit del treball en equip a l’aula. La cooperació i el respecte entre l’ alumnat és el pilar fonamental de la nostra metodologia d’ensenyament.

Disciplina i Desenvolupament Integral

Per sobre de tot, tenim clar que la disciplina, l’enfocament i l’actitud artística de la dansa creen èxit en tots els aspectes de la vida. L’educació en dansa contribueix al desenvolupament d’adults responsables, dedicats, decidits i creatius per a la societat actual.

Inclusivitat i Diversitat en la Dansa

Som conscients que el cor d’una ballarina o d’un ballarí neix en molts cossos diferents, i que l’amor per la dansa pot estar en molts estils diferents de ball. A la nostra escola, desenvolupem sempre ballarins i ballarines ben preparats, tant si decideixen exercir professionalment com no. La dansa és una passió que els alumnes poden portar amb ells durant totes les etapes de la seva vida. No té edat.

Com diu Mikhail Baryshnikov: “No intento ballar millor que ningú. Només intento ballar millor que jo. ”