fbpx
Title Image

Infants

Home  /  Infants
dansa infantil, nens i nenes

pre-dansa

Dansa per nens i nenes a Pre-dansa son clases d’una hora a la setmana i s’hi treballaran aspectes com psicomotricitat, rítmica, expressió corporal, treball de l’atenció i concentració, relació amb altres nens i nenes, interpretació musical, cançó escenificada, esquema corporal i treball de l’espai. Tota una didàctica per assolir més endavant els nivells europeus de dansa de la RAD de Londres.

 

PRE-DANSA 3
FINS als 4 ANYS
Dimecres de 17:30 a 18:30 h
1 hora setmanal / 33 € al mes

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

iniciació

Dansa per a nens i nenes , la dansa infantil, son classes de una hora a la setmana. En aquests nivells s’inicia ja el treball de les bases de la tècnica de la dansa clàssica, com poden ser el treball de la barra, treball rítmic i musical, treball de l’espai i recorregut, gradació i matisos en el moviment, treball de la memòria, alineació i correcció postural on s’iniciarà també el treball per millorar o corregir desequilibris i febleses posturals, com poden ser: peus plans, peus invertits, inici d’escoliosis, altres alteracions de les corbes de la columna vertebral o altres febleses de la cintura escapular.

DE 5 A 6 ANYS
Dilluns de 17:30 a 18:30 h
1 hora setmanal / 33 € al mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

dansa infantil, nens i nenes
Nes o nenes, dansa contemporània

CONTEMPORANI INICIACIÓ

Dansa per nens i nenes. Dansa Contemporània infantil. La durada és de dues hores setmanals. Els objectius del curs consisteixen en ser capaç de comunicar idees i sensacions amb gestos i moviments, així com ser conscients de l’espai i del propi cos, amb treball del ritme, col·locació i musicalitat en l’execució de moviments i coreografies. Es un bon treball complementari a la Dansa Clàssica.

DE 6 A 9 ANYS
Dimecres i Divendres de 17:30 a 18:30 h
2 hores setmanals / 43 € al mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

DANSA URBANA 1

Dansa Urbana infantil. Per a nens i nenes. El HipHop de l’Escola de Dansa Solsona, es d’estil internacional i aixó, vol dir, que es treballarà la utilització individual de l’espai i la utilització en parella i en grup. També es treballarà la realització amb sentit rítmic i musicalitat de l’execució de tots els moviments que configuren una coreografia i la coordinació del moviment corporal en relació amb la música i l’espai, incorporant qualsevol estil de dansa amb gestos i actituds inspirats en contextos socials i culturals.

DE 7 A 12 ANYS
Dimarts i dijous de 18:30 a 19:30 h
2 hores setmanals / 43 € al mes .

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Danses Urbanes per a Nens i Nenes
dansa aèria per a nens i nenes

DANSA AÈRIA  KIDS

**Dansa Aèria per infants.** No solament els grans volen tocar el cel amb els seus moviments, els infants també. Des de l’edat de sis anys, els infants poden triar la dansa aèria com una forma d’expressió, amb un programa especialment dissenyat per a ells. A diferència del que molts poden pensar, no cal ser un atleta per començar en aquest món. Com en qualsevol disciplina, com millor sigui la teva condició física, més ràpidament avançaràs. Però si no estàs al màxim de la teva forma, no et preocupis, tot té el seu temps i ritme. Aquesta modalitat pot ser vista com un complement a la Dansa Clàssica, permetent als infants explorar una altra forma de moviment i expressió.

DE 6 A 10 ANYS
Dilluns de 17:30 a 19:00 h

1 hora setmanal / 35 € al mes
1 hora  i mitja  setmanal / 40 € al mes

 

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris