fbpx
Title Image

El projecte

Home  /  El projecte
Sala A
Sala B
RAD i Autoritzada

Escola de Dansa Solsona, el projecte

Escola de Dansa Solsona: Passió per la Dansa a Solsona i el Solsonès

El projecte de l’Escola de Dansa Solsona és una iniciativa il·lusionant, nascuda de la passió de Fina Comas, una gran professional i coreògrafa. La nostra directora té com a objectiu difondre la cultura de la dansa i oferir formació en diversos estils a Solsona i al Solsonès.

Objectius de l’Escola de Dansa Solsona

A l’Escola de Dansa Solsona, ens enfoquem a proporcionar una formació completa en dansa, basada en els principis de pensament crític, respecte, disciplina i col·laboració. Creiem en la importància de cada element dins d’aquest art i volem transmetre-ho plenament als nostres alumnes.

Oferim un entorn propici i modern perquè cada individu es descobreixi, explori els seus talents i capacitats, i es desenvolupi com un artista lliure en el seu pensament. Focalitzem l’ensenyament en la tècnica clàssica, adequada a l’edat de l’alumne/a, i fomentem l’apreciació de tots els estils de dansa que s’ensenyen a l’escola.

Cada estudiant desenvoluparà una ètica impecable, un pensament disciplinat, una ment creativa i una flexibilitat que els acompanyarà al llarg de la seva vida.

Línies Pedagògiques i Recreatives

El Projecte de l’Escola de Dansa Solsona manté dues línies de treball pedagògiques i una de recreativa per a adults i sèniors:

  1. Dansa Amateur: Per a aquells que busquen una activitat lúdica, oferim Dansa Clàssica, Moderna, Hip-Hop i Contemporània.
  2. Carrera Professional: Per als que volen fer una carrera professional de dansa, som una Escola Autoritzada pel Departament d’Ensenyaments de la Generalitat de Catalunya (RESOLUCIÓ EDU/1371/2021) i per la Royal Academy of Dance de Londres (Codi 141541). La RAD està reconeguda per atorgar qualificacions en el marc de qualificacions regulades europees (RQF).
  3. Recreativa per Adults i Sèniors:  Ballet, Contemporani, Balls en Parella i Coreografies exclusives per nuvis.

Programa Curricular i Projecte Anual

Seguint aquest itinerari formatiu, l’Escola de Dansa de Solsona desenvolupa el seu propi projecte curricular, basat en els objectius i continguts requerits per accedir a nivells professionalitzadors. La nostra programació inclou el sistema d’aprenentatge de la Royal Academy of Dance, reconegut internacionalment com un dels més efectius en l’aprenentatge de la dansa clàssica.

Activitats i Seguiment

L’Escola de Dansa Solsona desenvolupa el seu projecte anual mitjançant:

  • Claustre mensual de professors.
  • Reunions amb els pares i entrevistes individuals, si calen.
  • Proves de capacitat i seguiment de l’alumne/a.
  • Entrega d’informes anuals als pares.
  • Mostra de final de curs amb el Festival al Teatre i altres actuacions de l’alumnat.

Vine a descobrir l’Escola de Dansa Solsona i uneix-te a la nostra passió per la dansa!

Inscriute: https://dansasolsona.cat/contacte/