fbpx
Title Image

Nens/es

   Nens/es
dansa infantil, nens i nenes

pre-dansa

Dansa per nens i nenes a Pre-dansa son clases d’una hora a la setmana i s’hi treballaran aspectes com psicomotricitat, rítmica, expressió corporal, treball de l’atenció i concentració, relació amb altres nens i nenes, interpretació musical, cançó escenificada, esquema corporal i treball de l’espai. Tota una didàctica per assolir més endavant els nivells europeus de dansa de la RAD de Londres.

 

PRE-DANSA 3
FINS als 4 ANYS
Dimecres de 17:30 a 18:30 h
1 hora setmanal / 33 € al mes

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

iniciació

Dansa per a nens i nenes , la dansa infantil, son classes de una hora a la setmana. En aquests nivells s’inicia ja el treball de les bases de la tècnica de la dansa clàssica, com poden ser el treball de la barra, treball rítmic i musical, treball de l’espai i recorregut, gradació i matisos en el moviment, treball de la memòria, alineació i correcció postural on s’iniciarà també el treball per millorar o corregir desequilibris i febleses posturals, com poden ser: peus plans, peus invertits, inici d’escoliosis, altres alteracions de les corbes de la columna vertebral o altres febleses de la cintura escapular.

DE 5 A 6 ANYS
Dilluns de 17:30 a 18:30 h
1 hora setmanal / 33 € al mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

dansa infantil, nens i nenes
Nes o nenes, dansa contemporània

CONTEMPORANI INICIACIÓ

Dansa per nens i nenes. Dansa Contemporània infantil. La durada és de dues hores setmanals. Els objectius del curs consisteixen en ser capaç de comunicar idees i sensacions amb gestos i moviments, així com ser conscients de l’espai i del propi cos, amb treball del ritme, col·locació i musicalitat en l’execució de moviments i coreografies. Es un bon treball complementari a la Dansa Clàssica.

DE 6 A 9 ANYS
Dimecres i Divendres de 17:30 a 18:30 h
2 hores setmanals / 43 € al mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

DANSA URBANA 1

Dansa Urbana infantil. Per a nens i nenes. El HipHop de l’Escola de Dansa Solsona, es d’estil internacional i aixó, vol dir, que es treballarà la utilització individual de l’espai i la utilització en parella i en grup. També es treballarà la realització amb sentit rítmic i musicalitat de l’execució de tots els moviments que configuren una coreografia i la coordinació del moviment corporal en relació amb la música i l’espai, incorporant qualsevol estil de dansa amb gestos i actituds inspirats en contextos socials i culturals.

DE 7 A 12 ANYS
Dimarts i dijous de 18:30 a 19:30 h
2 hores setmanals / 43 € al mes .

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris

Danses Urbanes per a Nens i Nenes
dansa aèria per a nens i nenes

DANSA AÈRIA  KIDS

Dansa infantil. Dansa aèria. Els grans no són els únics que no toquen de peus a terra, des dels sis anys, els més petits també poden triar la dansa aèria com una activitat de dansa, amb un programa pensat per ells. Com qualsevol estil de dansa o esport, com millor sigui la teva condició física millor. Però realment, no és necessari res en especial. Tot té el seu procés i si no estàs tan en forma serà més lent, però no vol dir que no puguis venir. És un tipus de dansa complementari a la Dansa Clàssica.

DE 6 A 10 ANYS
Dilluns de 17:30 a 18:30 h
1 hora setmanal / 35 € al mes

 

NORMATIVA ESCOLA DE DANSA SOLSONA

Preinscriu-te
Consulta horaris