fbpx
Title Image

RSE

Home  /  RSE
ResponsabilitatSocialEDS

Responsabilitat Social Empresarial

L’Escola de Dansa Solsona, durant l’anualitat 2013-2014, ha estat implantant la RSE (Responsabilitat Social Empresarial) gràcies a l’assessorament del Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, en el marc del projecte Gestió Sostenible Rural. Des de llavors, hem integrat voluntàriament les preocupacions socials i mediambientals dins de la nostra activitat diària.
Això implica que les decisions que prenem s’adopten sempre amb la vista posada en els nostres valors:

1. Honestedat. L’ètica i l’honestedat són el pilar on es fonamenten principalment totes les accions que realitzem i decisions que prenem.

2. Comunicació transparent. La transparència, tant dins de l’empresa per als treballadors i altres stakeholders (interessats), com fora d’aquesta, a la societat en general, és màxima. Sempre mantindrem públics els preus dels nostres serveis i comunicarem les nostres activitats.

3. Compromís. L’escola està compromesa amb el seu entorn i amb aquesta societat. Ens agrada col·laborar, participar i formar part del teixit associatiu i social del Solsonès. Volem perdurar en el temps.

4. Confiança. Treballem els nostres valors a diari, per merèixer la confiança de tot l’equip i de la societat de l’entorn.

5. Coherència. Per això, any rere any, ens esforcem, amb els nostres actes i activitats, per demostrar al nostre entorn que mantenim una estreta relació amb els nostres valors i objectius.

En aquest sentit, des de l’Escola de Dansa Solsona, participem, recolzem o impulsem, accions culturals que tenen com a raó de ser l’estima a les persones i realitats que els afecten i sobretot del nostre entorn, el Solsonès.

Estem centrats en aquests punts:

1. El nostre objectiu últim no és el benefici màxim, sinó retornar a la societat part del que ens dona. Tenim un pressupost solidari anual, per les despeses de la Marató de TV3 i de les actuacions gratuïtes pel teixit social del Solsonès.

2. Com empresa socialment responsable, seguim principis de sostenibilitat econòmica, amb la mirada posada en la perdurabilitat de l’escola en el temps.

3. No repartim dividends a finals d’any, ja que l’objectiu no és generar riquesa immediata, sinó aconseguir mantenir l’activitat a llarg termini.

4. Si generem recursos econòmics, fruit de la nostra activitat, aquests diners es queden dins de l’empresa i es reverteixen en altres projectes que generin benestar per als nostres alumnes i per al conjunt de la societat.

5. Som sensibles a la consciència mediambiental i a la igualtat de gènere. Reciclem, separem, aprofitem. Mirem d’estalviar els consums i recursos energètics, reduir la petjada de carboni, fem consums km 0. Apliquem noves tecnologies a la gestió administrativa de l’escola.

6. Vetllem per als nostres professionals. Volem que puguin créixer personalment i laboralment i poder fer una correcta conciliació familiar.