fbpx
Title Image

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Estrelles_Ballarines
Ballarines de l'escola de dansa solsona que van participar a la Cavalcada de Reis 2022 de Solsona. Elles són les estrelles.

Estrelles_Ballarines

Gran onada estel·lar en l’univers màgic solsoní. El passat dia 5 de gener, al vespre, les “estrelles_ballarines” de @DansaSolsona (Escola de Dansa Solsona) van participar amb molta alegria a la Cavalcada de Reis que anualment organitza l’Excm. Ajuntament de Solsona.

Feia fred, però no es notava amb tanta activitat estel·lar.

Al compàs de la música, les petites ballarines van interpretar l’univers màgic amb moviments de dansa. També van fer “onades estel·lars”, figures i acrobàcies, perquè l’espectacle fos motivador per a tots els assistents al llarg del recorregut d’aquesta.

En especial, els nens i les nenes solsonines.

Ara, les estrelles_ballarines, ja estan desades. Esperant tornar a participar l’any vinent.