fbpx

Blog

Home  /  General   /  Dia Internacional de la Dansa a Solsona – 3 d’abril

Dia Internacional de la Dansa a Solsona – 3 d’abril

nova companyia del Jove Ballet Solsoní 2022
nova companyia del Jove Ballet Solsoní 2022

Dia Internacional de la Dansa 2022: El Jove Ballet Solsoní prepara l’estrena del seu espectacle “El gran viatge de la dent de lleó” pel proper 3 d’abril

La companyia de dansa Jove Ballet Solsoní recupera el 3 d’abril el seu espectacle El gran viatge de la Dent de Lleó, una versió del conte homònim d’Anna Terricabras, sota la direcció artística de Fina Comas i amb la col·laboració del Petit Ballet Solsoní.

Aquest espectacle es va estrenar just abans de la pandèmia i ara, amb la renovació parcial de la companyia i el creixement personal dels seus components han recuperat l’espectacle per poder inciar una gira que començarà el dia 9 d’abril al Casal de Calaf i més endavant a Agramunt i altres llocs.
Actualment la companyia del Jove Ballet està formada per catorze ballarines i dos ballarins, sota la direcció artística de Fina Comas i Martí Prades, i la seva associació està gestionada per totes les famílies de la companyia.
Els membres de la companyia gaudeixen de la dansa setmanalment amb una intensa preparació. Aquest mes de març estan ja assajant per l’estrena del seu espectacle al teatre Comarcal de Solsona. 
L’espectacle que preparen porta a fer un viatge per l’interior del conte, on la protagonista, la Dent de Lleó, ens transportarà a diferents indrets on coneix nous amics que la porten a viure experiències inoblidables. Els ballarins i ballarines combinen diferents disciplines de dansa, la dansa clàssica, el contemporani, el neoclàssic i la fussió.
Es un espectacle recomanat per a tots el públics. Les entrades valen 7€ i les trobareu a la venda a la web  https://entradessolsones.com/. També es vendran entrades a taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle.

És una forma molt especial de celebrar el nostre Dia Internacional de la Dansa a Solsona, amb un gran espectacle per a tothom que desitgi acompanyar-nos diumenge. Ens veiem.