fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Acte Diplomes i Medalles de la RAD
logo de la Royal Academy of Dance de Londres - Professor Registrat

Acte Diplomes i Medalles de la RAD

Dansa Clàssica. Medalles de la Royal Academy of Dance de Londres.

Acte de repartiment de medalles i diplomes a l’alumnat que el passat mes d’abril 2022 es va presentar als exàmens de la RAD de Londres. Perqué tenir els resultats en directe és com molt estimulant.

L’examinadora

En aquesta ocasió, vam tenir l’honor de què valides les proves l’examinadora, la Sra. Mary Jane Bellia @maryjanebellia que venia de Malta, on té la seva escola de ballet. tenir l’honor de que valides les proves l’ examinadora, la Sra. Mary Jane Bellia @maryjanebellia que venia de Malta, on te la seva escola de ballet.

La Royal Academy of Dance

Perqué ens agraden aquests exàmens de la Royal Academy of Dance, doncs, en primer lloc, perqué estan estesos per a tot el món. Cada curs, milers i milers d’aprenents de dansa clàssica, quasi 250.000 nois i noies opten per presentar-se als exàmens i s’esforcen per aconseguir unes bones notes, que lluir en el seu currículum de dansa i estudiantil. El títol, que aquí a Espanya encara no tenen reconeixement educatiu, ho són a la resta d’Europa i a molts països del món.

Les Qualificacions

En segón lloc, els exàmens de la RAD estan reconeguts arreu per la seva qualitat i per tenir una didàctica molt comprensible i ben estructurada. Els seus diplomes o certificats, estan dins el MEC (Marc Europeu de Qualificacions).

Aquest, és un instrument de conversió que facilita la interpretació i la comparabilitat de les qualificacions nacionals. El MEC, des de fa anys, impulsa la mobilitat transfronterera dels alumnes i dels treballadors, així com anima a fomentar l’aprenentatge permanent i el desenvolupament professional a tota Europa. La Royal Academy of Dance, ho fa per la dansa clàssica. El futur de les qualificacions i competències (nivells), en pocs anys, per l’alumnat de dansa serà comú.

El Lliurament

Us diré que, per la seva importància, cada curs fem l’acte de lliurament de les qualificacions de l’alumnat. Com cada any, les notes han estat brillants. Cap suspens, cap aprovat justet, només Mèrit (notable), Higt Merit (notable alt), Distintion (Excel·lent). Una gran alegria per a tot l’alumnat. El lliurament públic dels honors de les qualificacions de la RAD és un element motivador per qui desenvolupa.

L’ Acte de repartiment del 2023 esperem que ens aporti, si és possible, millors notes.