fbpx
Title Image

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Exàmens de la Royal Academy of Dance, Excel·lents Resultats de l’escola.

Exàmens de la Royal Academy of Dance, Excel·lents Resultats de l’escola.

Excel·lents Resultats de tot l’Alumnat de Dansa Clàssica

A l’Escola de Dansa Solsona, estem encantats de compartir amb vosaltres els resultats excepcionals obtinguts per l’alumnat de dansa clàssica en els diferents graus que han participat. La dedicació, l’esforç i la passió per la dansa que demostren els nostres estudiants han donat els seus fruits, i ens enorgulleix veure com es desenvolupen i creixen com a artistes.

Aquest any, dos nois i quatre noies han aconseguit una fita destacable. Arnau Caparroz i Ovidi Orrit, juntament amb Alèxia Pisa, Anna Solé, Ariadna Viladrich i Júlia de Sagarra, han completat la seva carrera de ballarins i ballarines a la Royal Academy of Dance de Londres amb notes excel·lents. Aquesta és una fita increïble que demostra el seu talent i la seva determinació per excel·lir en el món de la dansa.

Aquest èxit no hauria estat possible sense el treball incansable de la nostra directora, Fina Comas. La seva visió, la seva passió per la dansa i el seu compromís amb els seus alumnes han estat fonamentals per aconseguir aquests resultats. Fina ha guiat i inspirat els nostres estudiants, proporcionant-los les eines i el suport necessaris per assolir el seu màxim potencial.

Aquests èxits són un testimoni del nostre enfocament pedagògic i de l’entorn de suport que oferim a l’Escola de Dansa Solsona. Estem compromesos a proporcionar una formació de qualitat que permeti als nostres alumnes desenvolupar les seves habilitats i perseguir els seus somnis en el món de la dansa.

Felicitats a tots els nostres alumnes per aquests magnífics resultats! Continuarem treballant amb dedicació i passió per seguir fomentant l’amor per la dansa i per ajudar els nostres estudiants a assolir els seus objectius.