fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Exàmens de Dansa de la Royal Academy of Dance
Alt= "Fina Comas i Miss Mary Jane Bellia RAD examiner from Malta"

Exàmens de Dansa de la Royal Academy of Dance

Exàmens de Dansa d’enguany de la RAD, Royal Academy Of Dance, a l’escola. El passat dimecres 13 i dijous 14, vam comptar amb la presencia de l’examinadora de la RAD , la Sra. Mary Jane Bellia @maryjanebellia que venia de Malta, on te la seva escola de ballet.

S’han presentat als exàmens de dansa una trentena entre nois ballarinsnoies ballarines del nostre alumnat. Són proves de nivell difícils, perquè han de fer els exercicis i els dictats molt ben executats. El treball tècnic, durant el curs, serveix per estar a un bon nivell per superar les proves. Tot l’examen es fa en angles.

Els cursos presentats han estat des dels Graus Elementals, Graus Mitjans fins als graus Vocacionals (graus professionalitzadors).

Fina Comas,directora de #escoladedansasolsona, fa molts anys que presenta a l’alumnat, com a professora de la Royal Academy Of Dance, a les proves de nivell esmentades. Presentar-se a un examen, és opcional, però s’anima a aquells a qui agrada molt la dansa clàssica.

Ara ens toca esperar els resultats que acostumen a trigar entre 5 i 6 setmanes. Mentrestant, ens ocuparem de les preinscripcions a l’escola pel curs vinent.