fbpx
Title Image

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Disfressats – Setmana de Halloween 2022

Disfressats – Setmana de Halloween 2022

Disfressats per #halloween2022
Nens i Nenes Disfressats per Halloween 2022

Disfressats. La setmana de Halloween 2022 es presenta com una oportunitat per veure el treball creatiu que pot desenvolupar l’alumnat. El professorat, els estimula a disfressar-se i a fer interpretacions dansades en diferents estils. Vesteixte de monstre, de bruixa, de llop, del que vulguis.

També posat maquillatge a la cara i fes-nos por, o riure, ho gaudirem tots. Es tracta de canviar l’aparença una estona per crear noves coreografies o balls. Els millors dies per fer-ho de l’horari de classe.


24/10
 Iniciació i Dansa Aèria Kids
26/10 PreDansa i Grau 2ón
27/10 Dansa Urbana, Dansa Creativa, Grau 1r i Grau 3r.
28/10 Contempo Iniciació i Bàsic. 

Tot i que també ens agrada la Castanyada. Que potser és un acte més familiar per compartir taula i assaborir els productes de la festa: castanyes, moniatos i panellets. El Halloween el veiem com una festa per anar disfressat, amb maquillatge per semblar personatges terrorífics. Estimular la imaginació.

Aquesta setmana, del dia 24 al 28 d’octubre, els que vulgueu podeu venir vestits i disfressats, amb maquillatge Halloween i a passar-ho bé. Bon Halloween i Millor Castanyada amb la família.