fbpx
Title Image

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  GALA DE NADAL 2022 – LA MARAT脫 DE TV3

GALA DE NADAL 2022 – LA MARAT脫 DE TV3

Gala de Nadal 22 茅s una festa solid脿ria, organitzada i enfocada a la marat贸 de TV3.

Som l’escola de Dansa Solsona i l’Associaci贸 del Jove Ballet Solson铆 qui ens cuidem de fer-ho per tal de recollir fons per la Marat贸 de TV3 d’enguany.

Gala de Nadal 2022 per a la marat贸 de TV3 i les malalties cardiovasculars. P貌ster.
P貌ster de la Gala de Nadal 2022 per a la marat贸 de TV3 i les malalties cardiovasculars.

Un vespre ple d’actuacions de dansa de diferents estils: Cl脿ssica, Contempor脿nia, Urbana, Neocl脿ssica i Moderna.

Com sempre, hi participa l’alumnat de l’escola, el Petit Ballet Solson铆, el Team G’12 Wild Feet de Dansa Urbana i la Companyia del Jove Ballet Solson铆. Com cada any, la Gala oferir脿 dansa de qualitat per a tot el Solson猫s.


La nostra col路laboraci贸 per a la Marat贸, que aquest any 茅s per la salut cardiovascular, 茅s recaptar fons venent els seients de la Sala Polivalent per la Gala a 5 euros cadascun. La totalitat ser脿 l’import ingressat a la campanya: “La Marat贸 sempre batega”.


A la Gala de Nadal – per la Marat贸 de TV3, els seients s贸n la part imprescindible de la festa solid脿ria. Es tracta de diners que recollim i lliurem a la marat贸 de TV3 a trav茅s de les localitats que cadasc煤 compreu.

Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme del Solson猫s per internet, o b茅 1 hora abans a les taquilles de la Sala Polivalent, si encara tenim localitats buides.


Desitjem molt la vostra solidaritat. Perqu猫 us esperem . Volem que ens acompanyeu en aquest acte, en aquesta festa solid脿ria. I mentre gaudireu del treball d’aquest jovent amb tant de talent, ajudareu, amb el vostre donatiu,.

El donatiu, sumat al de tothom, ens aportar脿 aven莽os en la prevenci贸, el tractament i el pron貌stic d’aquestes malalties. Us volem donar les gr脿cies per a fer-nos costat any rera any.