fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  GALA DE NADAL 2022 – LA MARATÓ DE TV3

GALA DE NADAL 2022 – LA MARATÓ DE TV3

Gala de Nadal 22 és una festa solidària, organitzada i enfocada a la marató de TV3.

Som l’escola de Dansa Solsona i l’Associació del Jove Ballet Solsoní qui ens cuidem de fer-ho per tal de recollir fons per la Marató de TV3 d’enguany.

Gala de Nadal 2022 per a la marató de TV3 i les malalties cardiovasculars. Pòster.
Pòster de la Gala de Nadal 2022 per a la marató de TV3 i les malalties cardiovasculars.

Un vespre ple d’actuacions de dansa de diferents estils: Clàssica, Contemporània, Urbana, Neoclàssica i Moderna.

Com sempre, hi participa l’alumnat de l’escola, el Petit Ballet Solsoní, el Team G’12 Wild Feet de Dansa Urbana i la Companyia del Jove Ballet Solsoní. Com cada any, la Gala oferirà dansa de qualitat per a tot el Solsonès.


La nostra col·laboració per a la Marató, que aquest any és per la salut cardiovascular, és recaptar fons venent els seients de la Sala Polivalent per la Gala a 5 euros cadascun. La totalitat serà l’import ingressat a la campanya: “La Marató sempre batega”.


A la Gala de Nadal – per la Marató de TV3, els seients són la part imprescindible de la festa solidària. Es tracta de diners que recollim i lliurem a la marató de TV3 a través de les localitats que cadascú compreu.

Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme del Solsonès per internet, o bé 1 hora abans a les taquilles de la Sala Polivalent, si encara tenim localitats buides.


Desitjem molt la vostra solidaritat. Perquè us esperem . Volem que ens acompanyeu en aquest acte, en aquesta festa solidària. I mentre gaudireu del treball d’aquest jovent amb tant de talent, ajudareu, amb el vostre donatiu,.

El donatiu, sumat al de tothom, ens aportarà avenços en la prevenció, el tractament i el pronòstic d’aquestes malalties. Us volem donar les gràcies per a fer-nos costat any rera any.