fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Dia Internacional de la Dansa a Solsona
Ballarina en el cartell de l'escola, anunciant el dia internacional de la dansa a #Solsona #Solsonès

Dia Internacional de la Dansa a Solsona

Dia Internacional de la Dansa a Solsona

11 i 12 de maig Fira de Sant Isidre 2024

Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa a Solsona,  (DID 2024) l’Escola de Dansa Solsona de Fina Comas està preparada per oferir-vos dos dies plens de dansa els propers 11 i 12 de maig, en el marc de la Fira de Sant Isidre. 💃✨ 

📅 Dissabte, 11 de maig ⏰ A les 11.30 h 📍 Davant la Sala Polivalent Vine a moure’t amb nosaltres al taller de dansa aèria! Sent el ritme i deixa’t portar per l’art de la dansa en l’espai públic. Un esdeveniment únic que combina gràcia i força a l’aire lliure. 🌳🎪

📅 Diumenge, 12 de maig ⏰ A les 12.30 h 📍 Teatre Comarcal . No et perdis la nostra mostra de dansa on exhibirem la bellesa de diversos estils: des de la dansa clàssica i neoclàssica fins a la contemporània i urbana. Una fusió de tradició i modernitat que captivarà el teu cor. ❤️🎭

🔔 Recorda marcar els dies en el teu calendari i uneix-te a nosaltres per celebrar la passió per la dansa a Solsona. Porta els teus amics i família per gaudir d’un cap de setmana ple de moviment i expressió artística!

Informació a AEDA (Associació Escoles Autoritzades) i a la APdC (l’Associació Professional de Dansa de Catalunya)