fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Exàmens de la RAD (Royal Academy of Dance)
Exàmens RAD Grades, Raquel Mill, Caroline Busuttil i Fina Comas examens de Royal Academy of Dance

Exàmens de la RAD (Royal Academy of Dance)

Exàmens RAD grades fets. El dilluns 12 i dimarts 13 hem fet els exàmens de la RAD @royalacademyofdance, així podem valorar tot el treball realitzat durant el curs.

Per aquest motiu, la senyora @busuttil.caroline , examinadora de la Royal ha vingut del seu país, Malta, per veure’ns ballar i expressar … i posar-nos una nota.

Perqué com cada any l’alumnat ha sortit satisfet de les corresponents proves. Ara toca esperar les notes que de ben segur seran molt bones.

Les proves de nivell d’enguany s’han endarrerit per culpa de la pandèmia. Hem estat tancats molts mesos i hem hagut de fer les classes online. Un problema per molta part de l’alumnat, perquè a casa no tenen gaire espai.

Penseu que la dansa és moviment, i els desplaçaments per fer les figures que són àmplies afegeixen dificultat per controlar l’espai.

Gran part de l’alumnat que s’ha presentat als exàmens de la RAD, són del Jove Ballet Solsoní o del Petit Ballet Solsoní.

Per qui no ho sàpiga, la Royal Academy of Dance (RAD) és un organisme internacional de formació del professorat i de
acreditació de ballarins i ballarines per a la dansa. Fundada el 1920 com l’Association of Operatic Dancing of Great Britain, el 1936 se li va concedir una Royal Charter passant a ser el seu nom Royal Academy of Dancing. El 1999 es va convertir en la Royal Academy of Dance.

És líder mundial d’educació i formació en dansa, la Royal Academy of Dance és reconeguda internacionalment per oferir els nivells més elevats d’ensenyament i aprenentatge. com a associació professional de professors de dansa per antonomàsia, inspira i capacita professors i alumnes de dansa, membres i personal, per a realitzar contribucions innovadores, artístiques i duradores a la dansa i el seu ensenyament a tot el món.

L’ objectiu dels exàmens rad grades és promoure i millorar el coneixement, la comprensió i la pràctica de la dansa a nivell internacional, educant i formant a professors i alumnes, proporcionant exàmens per a premiar els èxits, preservant així el ric valor artístic i educatiu de la dansa per a les generacions futures.

Unes fotos d’alguns participants perqué els pugueu veure com es preparen, també hi ha fotografíes a l’Instagram de @dansasolsona. o be @joveballetsolsoní