fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  #Halloween a #escoladedansasolsona
Setmana Halloween @DansaSolsona

#Halloween a #escoladedansasolsona

Comencem la setmana de #Halloween de #escoladedansasolsona. Com cada any, des d’avui dilluns fins el proper dissabte, ara que #lacovid ens dona una mica de treva, tornarem a celebrar la #setmanahalloween de l’escola. Ep, no oblidem la castanyada. #HappyHalloween

L’alumnat durant aquests dies podrà venir disfressat (#halloweencostume ) i/o maquillat “ #halloweenmakeup )a l’escola, per tal de gaudir de les classes especials que ha preparat el professorat. Possiblement , hi harà: #trucotracte ( #trickortreat ).

Fem aquests dies de #Halloween un petit parón per trencar la rutina i fer unes #classesdedansa diferents, com per exemple: #ballardisfressats , ser més creatius i expressius en les danses que farem i al mateix temps passar-ho bé. Es farà dins l’horari de cada grup.

No és obligatori vestirse de bruixots o de pirates o de fades…a qui no li agradi, pot venir a classe amb total normalitat. També tindrà els seus caramels.

No patiu si fer molta por ( #spooky ), el professorat ho entendrà i ja sabeu que haureu de negociar els dolços. La setmana #Halloween de l’escola, serveix per acostarnos a les arts escèniques, canviem de vestuari, ens maquillem el rostre i ens inventem balls i danses. Així i tot , tots gaudirem de la castanyada a casa nostra amb la família. La castanyada és una tradició. I amb les tradicions no es juga, es mantenen.

Us esperem ben animats. Feliç Halloween. #HappyHalloween