fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Gala de Nadal 2021 per la Marató de TV3
Gala de Nadal 2021

Gala de Nadal 2021 per la Marató de TV3

Gala de Nadal 2021, en benefici de la Marató de TV3. Organitzada per l’Escola de Dansa Solsona i el Jove Ballet Solsoní. Tindrà lloc el dia 11 de desembre a la Sala Polivalent de Solsona. Començarem l’espectacle a les 21.00 h.

Les entrades són, com cada any, a 5 euros i ja es poden comprar en línia, no espereu al darrer moment. Penseu que és un petit detall per una gran causa. Tots som un granet de sorra i sumem. Us deixem l’enllaç per si voleu compartir aquest acte amb nosaltres, la gran família de la dansa de Solsona.

entrades de la Gala de Nadal 2021 en benfici de la Marató de TV3
Comprar entrades Gala de Nadal 2021

Aquest any, TV3 celebra la festa solidària el diumenge dia 19 de desembre. Nosaltres ens hem avançat una setmana per tal de poder seguir-ho en directe.

Una gran festa solidària per tot Solsona i el Solsonès. El tema pel qual es recullen els diners, és per a la salut mental de les persones. Aquest cop és el 30è aniversari de la marató.

Gràcies a @ajsolsona i al @consell_comarcal_del_solsones la festa es podrà realitzar normalment, seguint totes les precaucions de seguretat per a prevenir la Covid-19 que tossuda, no acaba de deixar-nos viure en pau.

Estaríem molt contents que ens acompanyeu en la Gala de Nadal 2021.