fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Exàmens de Royal Academy Of Dance
Escut de la #royalacademyofdance

Exàmens de Royal Academy Of Dance

Abans de parlar de dels exàmens de Royal Academy of Dance d’aquest curs a l’ Escola de Dansa Solsona, millor començar amb una mica d’ història de la Royal Academy Of Dance, per si algú no sap que són.

La RAD va començar la seva vida l’any 1920 com a Associació de Professors de Dansa Operística a Gran Bretanya.

Va néixer d’una trobada de professionals de la dansa destacats organitzada per Philip Richardson, antic editor del Dancing Times. Amb Adeline Genée escollida entre els seus companys com a primera presidenta, l’Associació va posar en marxa el seu primer pla d’estudis el mateix any i va celebrar els seus primers exàmens el 1921.

L’any 1928 la reina Maria d’Anglaterra, es va convertir en la primera mecenes de l’Associació i el 1936 es va convertir en la Royal Academy of Dancing (RAD) després de rebre la seva Carta Reial del rei Jordi V. L’any següent, la RAD va rebre el seu escut pel Col·legi d’Armes.

Des de llavors, la Royal Academy of Dance es va estendre per tot el món i és un dels organismes més ben estructurats per l’ensenyament de la dansa i les seves tècniques pel millorament individual dels ballarins i ballarines. Aquells que han practicat la dansa des de ben petits saben de l’ esforç, treball, sacrifici i disciplina que fan falta per tenir un bon nivell. Però també de lo molt que es diverteixen mentre ho fan.

Els exàmens de ballet són un treball de perfecció i talent. L’idioma de les examinadores és l’anglès. Segurament, aquest és un altre detall de dificultat en qualsevol prova de nivell.

Com altres anys, els examens de Royal Academy of Dance, han estat un èxit, tot i les dificultats en la preparació de les matèries d’exàmen per culpa de la Covid.Tot l’alumnat que s’hi ha presentat ha passat la prova de nivell amb molt bona nota. Totes han estat entre MERIT i DISTINCTION, equivalència a notable i excel·lent.

La Sra. Caroline Busuttil (@carolinebusuttil) de Malta, va ser l’examinadora. I li va agradar molt tot l’alumnat.