fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Preinscripció dansa curs 2022-2023
preinscripció dansa cursiladas 2022 2023

Preinscripció dansa curs 2022-2023

Preinscripció dansa de l’alumnat nou de P3,P4 i P5 a Dansa Creativa i als cursos inicials del Grau Elemental de Dansa.

La preinscripció a dansa pel curs 2022-2023 està oberta, a l’Escola de Dansa Solsona, comença avui.

A Catalunya, la iniciació a la dansa reglada es fa en l’àmbit de les escoles autoritzades. Les escoles de dansa podem impartir, segons el projecte educatiu de cadascuna, ensenyaments adreçats a la iniciació i la formació dels infants i joves en diverses tècniques de dansa, així com ensenyaments adreçats a la preparació per a l’accés als ensenyaments professionals i als ensenyaments superiors de dansa. Proporcionem un espai per al gaudi de la dansa i per a la pràctica artística.

Les escoles de dansa autoritzades garanteixen la qualitat en la impartició de les diverses tècniques de dansa pel que fa a la qualificació del seu professorat, la idoneïtat de les instal·lacions, la coherència del seu projecte educatiu i la supervisió de la Inspecció d’Educació. Al Solsonès, L’Escola de Dansa Solsona, es l’unic centre de dansa autoritzat per el Departament d’Educació També formem part de la OME, igual que l’Escola Municipal de Música

Els alumnes de les escoles de dansa autoritzades que cursen educació secundària obligatòria o batxillerat poden demanar una reducció d’hores lectives dins del marc de la normativa de simultaneïtat que el Departament d’Educació publica cada curs.

Aquests ensenyaments no comporten l’obtenció de títols acadèmics, però les escoles emetem els certificats corresponents a les tècniques i hores cursades.


Ara, i fins al 30 de juny o fins que s’acabin les places a classe que oferim al nou alumnat, estem fent les preinscripcions a PreDansa, Iniciació i a Dansa Creativa (primer curs del Grau Elemental). Com que les places són limitades, no espereu al darrer dia.

preinscripció dansa als nous alumnes que somien dansa
als nous alumnes que somien dansa

Informació del cursos per a P3,P4 i P5 : preinscripció a dansa online

Per la seva importància a l’hora d’escollir activitats per un fill o filla, conèxer el centre educatiu on farà l’activitat, el professorat i la manera de treballar, el pro i els valors, per obtenir resultats es fan imprecindibles. Per aixó, us oferim l’entrevista personal a l’escola o la consulta telefónica directa, per aclarir dubtes.

Podeu informar-vos, en el apartat de Nens/Nenes de la web dels horaris i press de Predansa (3-4 anys), Iniciació (5-6 anys), Dansa Creativa (6-7 anys), Contemporani Iniciació (6 anys).

Também temi cursos per el jovent, de Dansa Clássica, Contemporânea, Aèria i Dansa Urbana.

Solicita més informació o visita l’escola o demana entrevista personal:

Tel. 658 953 078 (també és WhatsApp) .

correu electrónic: info@dansasolsona.cat

Setmana de portes obertes pels pares i mares de l’alumnat, per als nous alumnes de dansa inici i per l’alumnat actual.

Del 9 al 13 de maig. Obrirem les classes per als pares i mares de l’alumnat actual i per als nous. Comunicarem els horaris a mitjans d’abril. I podreu reservar una estona, per veure el treball en directe. Sempre respectant les mesures per la Covid que estiguin vigents en aquell moment. Us esperem.