fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Festival de Dansa Solsona

Festival de Dansa Solsona

“El Festival de Dansa de l’Escola de Dansa Solsona”

El passat dissabte i diumenge, la Sala Polivalent de Solsona es va transformar en el epicentre de la dansa en acollir l’espectacular Festival de Dansa 2023.

I que amb una aflu猫ncia massiva de p煤blic, els dos dies, es va vibrar amb una energia contagiadora, repleta d’emoci贸 i desplegant un talent excepcional.

“Exit贸s Festival de Dansa a Solsona amb el Jove Ballet Solson铆 al capdavant”

Volem expressar el nostre m茅s sincer agra茂ment a tots els participants i a l’alumnat de l’escola de dansa, tant petits com grans, per haver ofert un espectacle extraordinari de dansa a Solsona.

Entre tots els destacats, volem real莽ar especialment al Jove Ballet Solson铆, sota la direcci贸 magistral de Fina Comas, que va interpretar un extracte del cl脿ssic immortal “Don Quixot” de Marius Petipa, amb la m煤sica de Ludwig Minkus.

La seva interpretaci贸 va captivar als espectadors i va mostrar el talent i la dedicaci贸 del grup de ballarins i ballarines de la companyia solsonina.

Exit贸s Festival de Dansa a Solsona amb el Jove Ballet Solson铆 al capdavant

Unes imatges del festival

Des de l’organitzaci贸 del Festival de Dansa,

Volem expressar la nostra gratitud als assistents, incloent-hi pares, mares, familiars, amics i solsonins que ens han seguit i ens han mostrat la seva confian莽a i suport, any rere any.

Els aplaudiments, crits i 脿nims del p煤blic van enriquir l’actuaci贸 i van fer d’aquests dos dies una experi猫ncia inoblidable per a tots els participants.

El Festival de Dansa de l鈥橢scola de Dansa Solsona ha estat un 猫xit rotund, gr脿cies a la col路laboraci贸 de tots els involucrats, i ha refor莽at el comprom铆s de l’escola amb l’expressi贸 art铆stica i la promoci贸 de la dansa en totes les seves formes.

Estem encantats perqu猫 veiem com aquest esdeveniment anual continua creixent i aportant alegria i inspiraci贸 a la nostra comunitat.

Ajuda’ns a difondre l’escola i les activitats que organitzem.

Per a m茅s informaci贸 sobre futurs esdeveniments i activitats relacionades amb la dansa, us convidem a visitar el nostre lloc web oficial (dansasolsona.cat) o a seguir-nos a les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i al Canal de YouTube de l’escola.

Per貌, volem acabar ,agra茂nt de nou a tots els participants, al p煤blic entusiasta i a la ciutat de Solsona per haver fet del Festival de Dansa 2023 una experi猫ncia inoblidable.

Esperem retrobar-vos a l’any vinent per a una nova edici贸 de dansa a Solsona, que, de segur, estar脿 plena de dansa i emoci贸.