fbpx
Title Image

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Festival de Dansa Solsona

Festival de Dansa Solsona

“El Festival de Dansa de l’Escola de Dansa Solsona”

El passat dissabte i diumenge, la Sala Polivalent de Solsona es va transformar en el epicentre de la dansa en acollir l’espectacular Festival de Dansa 2023.

I que amb una afluència massiva de públic, els dos dies, es va vibrar amb una energia contagiadora, repleta d’emoció i desplegant un talent excepcional.

“Exitós Festival de Dansa a Solsona amb el Jove Ballet Solsoní al capdavant”

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els participants i a l’alumnat de l’escola de dansa, tant petits com grans, per haver ofert un espectacle extraordinari de dansa a Solsona.

Entre tots els destacats, volem realçar especialment al Jove Ballet Solsoní, sota la direcció magistral de Fina Comas, que va interpretar un extracte del clàssic immortal “Don Quixot” de Marius Petipa, amb la música de Ludwig Minkus.

La seva interpretació va captivar als espectadors i va mostrar el talent i la dedicació del grup de ballarins i ballarines de la companyia solsonina.

Exitós Festival de Dansa a Solsona amb el Jove Ballet Solsoní al capdavant

Unes imatges del festival

Des de l’organització del Festival de Dansa,

Volem expressar la nostra gratitud als assistents, incloent-hi pares, mares, familiars, amics i solsonins que ens han seguit i ens han mostrat la seva confiança i suport, any rere any.

Els aplaudiments, crits i ànims del públic van enriquir l’actuació i van fer d’aquests dos dies una experiència inoblidable per a tots els participants.

El Festival de Dansa de l’Escola de Dansa Solsona ha estat un èxit rotund, gràcies a la col·laboració de tots els involucrats, i ha reforçat el compromís de l’escola amb l’expressió artística i la promoció de la dansa en totes les seves formes.

Estem encantats perquè veiem com aquest esdeveniment anual continua creixent i aportant alegria i inspiració a la nostra comunitat.

Ajuda’ns a difondre l’escola i les activitats que organitzem.

Per a més informació sobre futurs esdeveniments i activitats relacionades amb la dansa, us convidem a visitar el nostre lloc web oficial (dansasolsona.cat) o a seguir-nos a les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i al Canal de YouTube de l’escola.

Però, volem acabar ,agraïnt de nou a tots els participants, al públic entusiasta i a la ciutat de Solsona per haver fet del Festival de Dansa 2023 una experiència inoblidable.

Esperem retrobar-vos a l’any vinent per a una nova edició de dansa a Solsona, que, de segur, estarà plena de dansa i emoció.