fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Dansa Aèria tots els dilluns, t’animes?
dansa aèria per a nens i nenes

Dansa Aèria tots els dilluns, t’animes?

Maria Comas
MARIA COMAS , professora de Dansa Aèria

Ballar sense tocar de peus a terra. Com? Amb l’ajuda d’una tela. Fem dansa contemporània, circ, acrobàcies, ballet, teatre… tot es barreja per donar forma a la dansa aèria, una disciplina que, et permet fer dansa, ballar, volar i aprendre a moure’s pels aires.

El primer cop que ho proves, veus que et demana força. També, però, te n’adones que necessites resistència perquè, a banda de pujar i baixar i fer una figura, necessites mantenir-te a dalt una estona i fer diferents moviments. Un cop ho tens… passem a un nivell més artístic: has de ballar i escoltar la música.

Part de l’alumnat ve d’altres disciplines però no pateixis, tothom comença de zero, tots són amateurs. Vénen a fer dansa aèria com qui s’apunta a fer ballet, contempo o coreogràfic.
Per entrar en situació comencem amb un escalfament –aquest sí, es fa a terra!-. Estirem braços, esquena i cames i, després d’un parell de postures, acabem l’escalfament i estem a punt per a la feina. Només quan estem llestos pugem a les teles, i vinga, somi! rendiment màxim del treball.

En fem per totes les edats:

D. Aèria Kids (de 6 a 8 anys): els dilluns 17.30 a 18.30 h +info

D. Aèria Youth (de 9 a 13 anys): els dilluns 17.30 a 18.30 h. +info

D. Aèria Júnior (+ de 14 anys): els dilluns 19.30 a 20.30 h. +info

D. Aèria Adults (+18 anys): els dilluns 20.30 a 21.30 h. +info