fbpx

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Preinscripció a Dansa i Portes Obertes
Preinscripció a dansa

Preinscripció a Dansa i Portes Obertes

La preinscripció a dansa, tant per l’alumnat actual, com per al nou, ja està en marxa. Tot es fa en línia. En el cas de l’alumnat actual, només s’ha d’omplir el formulari aquí. El nou alumnat ho ha de fer des del següent enllaç: reservar plaça. Les activitats són: Dansa Clàssica, amb els graus Elemental, Mitjà i Vocacional, i per als més petits, Dansa Creativa, Iniciació o PreDansa.
A partir de sis anys l’alumnat pot fer també Dansa Contemporània i Dansa Urbana. A partir de 8nys, s’inclou la Dansa Aèria.

Què són les Portes Obertes?

Ès una oportunitat de veure l’oferta educativa del nostre centre de dansa en viu. Veure com treballa el professorat, quins ensenyaments, valors i programes educatius i lúdics oferim als infants, joves o, fins i tot, adults. Està adreçat als pares, mares o tutors que vulguin visitar les instal·lacions i necessitin aclarir tots els seus dubtes de la nova activitat del seu fill o filla.

Com s’ha de fer per a poder-hi assistir?

Reservar Plaça: Enviar un missatge o telefonar al Whats de l’escola: 658953078 per reservar un lloc a l’aula on es vol estar.

Dates i Horaris de les Jornades de Portes Obertes

Portes obertes de l'escola per als pares de l'alumnat que desitgi veure el nostre treball.
Portes obertes de l’escola per als pares de l’alumnat que desitgi veure el nostre treball.
  • Les visites estan limitades. S’haurà de portar mascareta dins l’aula.