fbpx
Title Image

Blog

Home  /  @DansaSolsona   /  Celebració del Dia de la Dansa a Solsona durant la Fira de Sant Isidre

Celebració del Dia de la Dansa a Solsona durant la Fira de Sant Isidre

Benvolguts adictes a la dansa. Festa del Dia de la Dansa a Solsona.

Ens plau anunciar que, un any més, celebrarem el #diainternacionaldeladansa a Solsona! Aquest any, l’homenatge al Dia de la Dansa a Solsonal tindrà lloc el diumenge 14 de maig, coincidint amb la Fira de Sant Isidre, un esdeveniment que omple la nostra ciutat d’activitats, música i tradicions.

Per commemorar aquest dia tan especial, us convidem a gaudir d’un espectacle únic i emocionant que combina diferents disciplines de la dansa. Perqué el nostre objectiu és compartir amb vosaltres la passió, la bellesa i la diversitat que la dansa pot oferir.

L’espectacle començarà a les 12:30 h del matí, que és una bona hora, a la Sala Polivalent de Solsona i serà d’entrada lliure per a tothom. També hi trobareu una gran varietat d’estils, veureu dansa clàssica, contemporània, dansa aèria i dansa urbana. Aquesta selecció mostra la riquesa artística i cultural que ofereix la dansa en totes les seves formes.

Prepareu-vos per a veure una part de les nostres talentoses ballarines i ballarins en acció, mostrant-vos el millor del seu art i oferint-vos una experiència inoblidable.

Perque n’estem convençuts que us agradarà, no deixeu passar aquesta oportunitat única per tal de gaudir d’aquest gran Homenatge al Dia de la Dansa a Solsona al costat de familiars i amics.

Recordeu, que la cita és el diumenge 14 de maig a les 12:30 ha la Sala Polivalent de Solsona. Us hi esperem per celebrar junts aquest dia tan especial!

Però, resumint, no dubteu a compartir aquesta informació , de la Celebració del Dia de la Dansa a Solsona, amb tots els amants de la dansa i els interessats en participar en aquest Dia de la Dansa 2023 a Solsona .

Ens encantaria que us uníssiu a nosaltres en aquesta celebració de l’art, la passió i la creativitat que la dansa ens proporciona.

Celebrem el Dia de la Dansa a Solsona durant la Fira de Sant Isidre
#dianinternacionaldeladansa  #solsona #solsonès #escoladedansasolsona
DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA A SOLSONA